5 geci de iarnă pe care mi le doresc de la Zaful

Vremea s-a schimbat mult zilele astea. Mi-aș mai dori să aud la meteo „este mult prea cald pentru această perioadă”. Urăsc zilele ploioase și reci și de ce mi-e frică, de aia nu scap. Mi-am comandat câteva pulovere și încălțări, dar aș avea nevoie și de o geacă nouă sau chiar o pereche de cizme. Pentru asta am apelat la site-ul meu preferat, Zaful, să mai fac câteva alegeri inspirate.

Geacă – link

Îmi pare sincer rău că am descoperit mult prea târziu acest model. Acum am văzut că pe site mai este disponibil doar XL. Eu totuși sper să mai actualizeze stocul pentru că aș avea și eu nevoie de un L. Apreciez faptul că este combinată imitația de piele cu blănița și este foarte de efect acest model.

Geacă – link

Gecile fluffy sunt preferatele mele. Îmi plac și cele de piele doar că în weekend am purtat ceva asemănător și mi s-a făcut dor. Se așează frumos pe corp și merge asortată cu diverse alte obiecte vestimentare. Eu am ceva alb cu negru și una neagră ar fi mai mult decât potrivită.

Trench – link

Trench-ul este unul dintre preferatele mele. Mi-ar fi plăcut și mai mult dacă ar fi fost uni, dar nici așa nu este foarte deranjant. Se așează bine cu pantaloni mai mulați sau chiar fuste. Sper să fie și puțin mai grosuț ca să fie potrivit pentru o vreme ușor mai răcoroasă.

Trench – link

Acest trench casual mi se pare mai potrivit stilului meu vestimentar. Totuși cred că urmează să adauge pe site geci noi pentru că nici la acest model nu mai sunt disponibile foarte multe mărimi.

Geacă – link

Mai am geci cu material de genul doar că nu acest model. Îmi plac gecile de genul și mi se pare că sunt ușor de purtat și asortat. Eu am început să-mi iau multe haine maro, așa că n-ar fi nici o problemă să le asortez cumva.

Care este geaca voastră preferată? Voi ce preferințe aveți?

You may also like

24 de comentarii

  1. Toate modele alese de tine îmi plac dar am și eu admirație deosebita pentru trench-uri, îmi plac mai mult ce efect creează unei ținute.

  2. Din preferintele tale ma avantajeaza doar trench-urile, dar nu-mi plac imprimeurile alese de tine. PE cele fluffy nu le pot purta, nu ma avantajeaza silueta. Chiar zilele trecute am probat o vesta de acest gen si mai aveam putin si ma lua plansul acolo.

  3. Sa stii ca imi plac cam toate, doar ca nu sunt hotarata in ce ordine. Cred ca cea neagra din blana imi place cel mai mult si apoi urmeaza restul. Mi-a placut si Snap-button Drawstring Corduroy Coat – Deep Brown de pe site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.