3 idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă

Știu că încă nu este decembrie și încă nu este luna cadourilor, dar nici mult nu mai este. Acum este momentul cel mai bun de atesta terenul și de a căuta cel mai inspirat cadou. Când oferi un cadou ai un sentiment extrem de plăcut și dacă alegerea este inspirată, bucuria este cu atât mai mare de partea amândurora. Din moment ce este prietena ta, se consideră că vă știți preferințele și alegerea unui cadou nu ar trebui să vă pună în dificultate.

Evident că puteți alege dintr-o multitudine de lucruri. Eu am ales doar 3 idei pe care să pe prezint în fața voastră și sper să vă inspire și pe voi.

#1 O bijuterie 

O bijuterie poate fi cadoul perfect pentru orice persoană de sex feminin. Fetele poartă diverse accesorii și dacă este o persoană care nu poartă brățări, sigur poartă lanț sau dacă nu poartă nici lanț nici brățară, sigur poartă cercei. De exemplu, acești cercei turcoaz sunt foarte frumoși. Cred că multă lume și i-ar dori acești cercei. Eu îmi schimb foarte des cerceii și pentru mine, o pereche de cercei de mărime medie și dacă se poate rotunzi ar fi potriviți.

#2 Un parfum

Orice persoană îngrijită ştie că un strop de parfum poate face diferenţa. Îmi plac persoanele care pun accent atât pe fiyic, dar care nu ignoră şi aspectul ce ţine de îngrijire. Degeaba ai make-up din cap până-n picioare și totuși lipsește acel ceva. De multe ori acel ceva poate fi reprezentat de un parfum fin. Nu este bine să cazi nici în extrema cealaltă și să exagerezi cu parfumul pentru că poate fi grețos și chiar deranjant pentru cei din jur.

#3 O şedinţă la un salon de înfrumuseţare

Cine nu iubește să meargă a un salon de înfrumusețare. Au apărut atât de multe tehnici încât nici nu știi ce să alegi. Multe dintre tehnici poartă numele unor vedete. Dacă vrei să ai fesierii lui Jennifer Lopez faci nu știu ce tratament sau dacă vrei să scapi de celulită apelezi la nu știu ce tehnică. Sunt foarte multe adică ai de unde alege. Important este să știi ce parte a corpului vrei să lucrezi.

Nici fața nu trebuie ignorată. La nivelul feței apar cele mai multe probleme. Ridurile sunt cea mai mare problemă. Chiar dacă nu apărut încă, ele pot fi prevenite cu ajutorul tratamentelor și a cremelor corespunzătoare. Nu mai vorbesc acum despre realele probleme cu tenul ale unor persoane.

Tu la ce cadou te-ai gândit pentru prietena ta?

 

You may also like

22 de comentarii

  1. Pentru prietena mea aleg ori o bijuterie ori un parfum. Știu sigur ca ei ii plac și nu dau greș niciodată.

  2. bijuterii si parfumuri aleg si eu in general, dar uneori ma incumet sa cumpar si haine. La varianta cu voucher la un salon ma gandeam pentru cumnata mea pentru Craciun. Chiar cred ca s-ar bucura mult de un astfel de dar.

  3. Foarte bune alegeri 🙂 eu as alege rasfatul sub forma de tratament cosmetic sau masaj, ca tare avem nevoie de ele si cand vin sub forma de cadou, parca sunt si mai bune:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.