Minunea de a primi și de a oferi cadouri

Este o adevărată artă să oferi cadouri. Este bine să știi ce daruri să oferi și să o faci în cel mai discret mod posibil. Putem învața modul în care să primim și să oferim daruri. Cu cei dragi nouă, cu cei din familie nu este cazul să așteptăm vreo ocazie specială pentru a dărui. Putem face acest lucru fără să așteptăm onomastica sau aniversarea.

Bucuria de a dărui

Fericirea celor din jur este și fericirea noastră. Dacă vom oferi un dar unei persoane cu toată inima sigur vom simți o mare împlinire sufletească. Când dăruim este bine să ținem cont de anumite reguli de bun simț. Vom da dovadă că știm care ne sunt bunele maniere. Nu oferim un cadou din obligație. Îl oferim cu tot dragul pentru a aduce zâmbetul pe chipul celor dragi. Înainte de a trece la cumpărarea cadoului trebuie să ne gândim foarte bine ce cadou să oferim. Apoi, după ce am ales darul, îl cumpărăm.

O dată ce cadoul ajunge în mâinile noastre, ne vom gândi cum să facem să îl ambalăm cât mai frumos. Un cadou trebuie să întrunească trei condiții când îl oferim. Pentru a fi apreciat de către destinatar trebuie să fie util. În al doilea rând darul trebuie să fie pe placul persoanei care îl primește. Cadoul trebuie să se plieze pe nevoile și gusturile persoanei în cauză. Cadoul trebuie să fie frumos. Atât de frumos încât să putem citi mulțumirea pe chipul celor cărora alegem să oferim cadouri.

Ce cadouri ar trebui să oferim

Fiecare prilej cu care oferim cadouri este o provocare pentru noi. Florile sunt un dar frumos și uzual la care mulți dintre noi apelăm când suntem în impas. Au un preț bun și le putem achiziționa fără prea mare bătaie de cap. Însă, în viata noastră sunt situatii și persoane pentru care ne dorim să alegem cel mai potrivit cadou. Nașii sunt părinții noștri spirituali. Dacă ne dorim să cumpărăm cadouri pentru nasi, atunci, dacă le cunoaștem gusturile, putem cumpăra un mesaj decorativ care sa le fie pe plac. If nothing goes right go left suna foarte frumos și un astfel de mesaj mi se pare foarte motivant. Un așa dar sigur ar fi apreciat.

Părinții sunt persoanele cele mai importante din viața oricărei ființe. Pentru tata putem alege o sticlă de bautură speculoasă sau un obiect de pasiune. Dar, când vine vorba despre cadouri pentru mama pentru mamele noastre ne dorim daruri utile și prețiose. Când ne gândim la cadouri pentru mama, ne putem opri la cadouri de tipul unui cuier sub formă de ac de siguranță, într o forma cat mai inedită. Mamele sunt foarte organizare, iar pentru ele un astfel de cadou va fi demn de toate aprecierile.

Să oferim cadouri 8 Martie – Ziua femeii este cea mai mare dilemă în materie de cadouri. Trebuie să luăm cadou pentru mama, sora, soacră, prietena și colega. Dacă vrem să dăm pe spate șefa îi putem oferi un bar glob pământesc de birou. Un astfel de cadou este unul de rang luxuriant pe care oricine l-ar primi s-ar simți copleșit. Este bine să facem cele mai bune alegeri, să optăm pentru daruri deosebite. Este o mare bucurie să dăruiești. Să faci un cadou este un moment magic și emoționant.

Vă place să oferiți daruri?

You may also like

18 comentarii

  1. eu inca nu ma gandesc la cadourile pentru martie inca. Momentan ma stresez cu un cadou pentru sotul meu, pentru luna februarie cand implinim 13 ani de la prima noastra intalnire. Dra recomandarea vine bine pentru ca au si cadouri pentru barbati pe site, vad.

  2. Luna februarie este mai ceva ca si decembrie pentru mine 🙁 cadouri peste cadouri .Printre ele eu cu sotul facem 9 ani de casatorie, parintii mei 32 de ani . E complicata treaba

  3. Da imi place! Mai putin oamenilor pe care nu ii cunosc prea bine fiindca nu stiu ce sa le iau si atunci aleg vin sau un cos cu produse gata ambalat.

  4. Se spune că dăruiești ceea ce ți-ai dori.
    Nu știu dacă așa o fi, dar și eu acord mare atenție cadourilor pe care le ofer. Toate sunt alese din timp, căutate și potrivite, împachetate și oferite cu mare drag. Chiar și atunci când este mai mult din obligație 🙂
    Mulțumim pentru idei!

  5. Da, imi place sa ofer daruri, dar si sa primesc in aceeasi si cu aceeasi masura. Nu-mi place sa ofer ceva de calitate si rar, si sa primesc in schimb o caramea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.