6 lucruri necesare pentru a-ți amenaja o baie modernă

Baia este acel colț al casei în care fiecare dintre noi avem un moment de răsfăț și relaxare, un moment de intimitate. Accesoriile și articolele necesare în orice baie trebuie să fie conforme cu nevoile noastre și să ne ușureze momentul de îngrijire, făcându-l cât mai plăcut. Pentru amenajarea băii avem nevoie de mobilier, accesorii și obiecte sanitare. Obiectele de bază care compun o baie trebuie să fie practice, confortabile și estetice. Fie că este mare, fie că este mică, în orice baie trebuie să se regăsească un minim de articole pe care în mod normal le folosim în fiecare zi. Iată în continuare șase articole indispensabile oricărei băi.

 Oglinda din baie – un accesoriu indispensabil

În orice casă regăsim cel puțin o oglindă și de preferat este ca ea să se regăsească inclusiv în baie. Aceasta nu reprezintă doar un obiect decorativ. Utilitatea ei se resimte în fiecare moment în care mergem în baie. Dimineața, când ne spălăm dinții, ne aranjăm părul, ne machiem sau aplicăm o mască, sau seara când ne demachiem. Evident că și pentru persoanele de tip masculin este foarte utilă pentru că și bărbații se privesc în oglindă, se bărbieresc sau se aranjează.

Căldura din baia ta vine de la un calorifer bun

Caloriferul din baie reprezintă elemente componente ale sistemului de încălzire, ce au rolul de a face schimbul de căldură între agentul termic și aerul de încălzit. Să facem duș iarna poate reprezenta o provocare a fiecărei dimineți. De obicei, băile, sunt situate cu cel puțin un perete spre exterior față de restul camerelor din casă. După ce ne trezim și scoatem capul de sub pătura moale și călduroasă trebuie să mergem la baie pentru a ne pregăti pentru o nouă zi. Lipsa unor calorifere baie ar face aproape imposibilă această activitate. Un radiator emană căldură și este obligatoriu să se regăsească în baie pentru a menține o temperatură optimă desfășurării ritualului cotidian de îngrijre.

Dulapul sanitar-depozitar al articolelor pentru îngrijirea fiecărui membru al familiei

Mobilierul din baie este necesar să aibă un aspect estetic plăcut pentru a ne simți cât mai relaxați. Un dulap sanitar este un obiect de mobilier util în orice baie. Nu ocupă mult spațiu și are rolul de a depozita produsele de igienă personală. Dulapul sanitar este are de preferat rafturi suprapuse atât din punct de vedere estetic cât și al protecției pe care o asigură produselor.

Vasul de wc este un bun indispensabil oricărei băi

Calitatea produselor utilizate primează în cazul amenajării unei băi. Vasul de wc trebuie să fie unul de calitate superioară, fiind un obiect des utilizat. Pe piața produselor sanitare există foarte multe modele de vase WC. Puteți alege un simplu vas WC sau aveți la dispoziție bideuri, lavoar sau seturi compacte de vase WC. Orice vase WC veți alege, este important să vă bucurați de confort și o igienă impecabilă. Aveți la dispoziție o gamă diversă de vase WC, care pot ocupa un spațiu redus dacă avem o baie mică, sau putem alege vase WC de mari dimensiuni pentru băile mai spațioase.

Cada din baie – locul de răsfăț

Cada pentru care optăm pentru baie trebuie să alegem cu atenție, fiind o investiție pe termen lung. Trebuie să fie potrivită nevoilor noastre și să ofere un aer modern băii asigurând un atrăgător aspect estetic. Cada este acel articol indispensabil oricărei băi.
Am auzit și persoane care preferă cabina de duș. Pentru unii aceasta este mai practică și mai comodă. Pe mine mă face să mă relaxez mai mult atunci când stau într-o cadă plină cu spumă și preț de câteva minute sunt doar eu cu gândurile mele.

You may also like

20 de comentarii

  1. Cand ne-am mutat in casa noastra am scos cada care era de la vechiul proprietar si am pus cabina de dus. Dupa ce au aparut fetele, ne-am dat seama ce greseala mare am facut si am cumparat o cada. Acum militez si eu pentru cada!!!

  2. Imi place cum e decorata prima baie, cea cu combinatie d emaro si alb si cosuletele alea de dedesubt sunt foarte misto. Si noi am proiectat baia astfel incat sa nu mai am problema spatiului pe acre o am acum la bloc 🙂

  3. Ai dreptate, oglinda din baie este cu adevarat un accesoriu. Eu multi ani am avut o oglinda veche, fara rama, care se si ciobise intr-un colt :)). Apoi, cand am luat una noua, cu o rama aurie, parca s-a schimbat toata imaginea incaperii. Un detaliu atat de mic poate face minuni. Dar si caloriferul e foarte important, mai ales ca eu la baie tin des geamul deschis ca sa iasa aburul (ca imi place apa fierbinte) :D, deci e nevoie de calorifer care sa faca fata aerului rece care vine de afara.

  4. Eu am o baie mica, mica de tot… Din pacate, am desfiintat baia si-am montat un dus- E mai practic, dar tot mereu gandul mi-e la un rasfat in cada…

  5. Cada, căldura și oglinda sunt pe primul loc pentru mine dacă vreau să mă simt cu adevărat răsfățată… doar că pentru o cadă cum vreau eu, ar trebui o baie imensă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.