Jachetă asimetrică neagră (OOTD)

Rochiile asimetrice îmi plac foarte mult și am zis să încerc și o jachetă asimetrică. Această jachetă pare a fi dintr-un alt film. Nu știu unde aș purta-o și nici nu cred că mă caracterizează, dar am îndrăznit s-o îmbrac ca să-mi fac o idee despre felul în care îmi stă cu ea.

Bluză neagră asimetrică de la Rosegal

Rosegal este unul dintre site-urile foarte accesate în ultimul timp. Am dat foarte multe comenzi la ei și am primit multe colete și încă mai trebuie să primesc. Tot de pe acest site am luat și această jachetă neagră. Este făcută dintr-un material subțire și așa cum v-am obișnuit, eu am ales mărimea L care mi se potrivește perfect.

Jachetă – link

Set cercei/colier/brățară – link

Nu pot să zic că este ceva wow și nici că sunt înnebunită după ea. Este o jachetă ok pentru cei care iubesc acest stil. Eu am preferat s-o combin cu o ținută all black pentru că așa mi se părea că arată cel mai bine. Alte combinații nu m-au atras. În partea din față este prevăzută cu câțiva nasturi și se termină undeva în dreptul buricului. Dacă aș fi purtat o altă culoare cred că s-ar fi văzut ușor ciudat. Pentru persoanele mai îndrăznețe, pot face și altfel de combinații de genul.

Setul de accesorii l-am arătat și zilele trecute. Le-am luat de pe Dresslily. Ele pot fi văzute și aici. Au un preț foarte mic și pot fi purtate în diverse alte combinații. Sunt foarte ușor de combinat cu diverse ținute și sunt de efect. Recent o persoană mi-a zis că îmi admiră accesoriile doar că nu poate purta altceva în afară de aur și argint. În acest caz, nu aveți de ales și vă puteți doar clăti privirea cu astfel de accesorii.

Iubesc să stau cu părul pe spate. Am impresia că mă avantajează mult mai mult și-mi stă mult mai bine. Drept dovadă, la acest outfit am pus poze atât cu părul prins, cât și desprins și sigur v-ați făcut și voi o părere.

Ce părere aveți de jacheta de astăzi? Vă place acest model?

You may also like

15 comentarii

  1. Mie sincer îmi place acest model de jacheta, as face o ținută office cu ea.
    Setul de bijuterii îl ador! ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.