Bluză albă transparentă un pic altfel! (OOTD)

Iubesc bluzele albe simple sau cu model. Nu știu de ce, dar le apreciez foarte mult și din acest motiv îmi comand multe astfel de modele. Asta a stat și la baza alegerii acestei bluze. Aparent singurul artificiu care o scotea din anonimat era faptul că era ușor lăsată pe umeri. Mai jos am să vă povestesc mai multe despre ea.

Bluză – link

Set cercei/brățară/lanț – link

Detalii despre bluza albă de la Zaful

Eu de obicei port bluze mai pe corp, dar faptul că bluza prezentată nu era pusă pe un manechin m-a indus puțin în eroare. Nu am știut exact cum vine pe corp. În realitate bluza vine absolut dreaptă și pe mine nu mă avantajează deloc. Exact așa cum se vede mai sus, bluza este lăsată pe umeri și în dreptul umerilor are făcute 2 fundițe. În partea de jos cade pur și simplu. Nu vine deloc waw și nici băgată în pantaloni nu vine mai bine sau mai frumos.

Poate că n-am știut eu cum s-o port, cum s-o asortez în așa fel încât s-o scot în evidență. Un alt aspect care nu mă încântă este faptul că aveam un sutien care se vede ca-n palmă. Scumpul meu iubit zice că parcă aș fi într-un sac și am scos puțin capul. Îmi pare sincer rău că nu mă avantajează și sigur o voi dărui unei persoane care și-o dorește.

Cercei, lanț și brățară – set complet cu câțiva dolari

Iubesc seturile de acest gen. de multe ori evit să-mi iau brățări și mă mulțumesc doar cu cerceii și lanțul. De această dată așa era setul și am profitat că întregul pachet era foarte ieftin și mi-am luat și eu unul. Am ales ceva cu niște ciori pe un cablu. Sunt tare simpatice aceste imprimeuri și nu regret o secundă c-am făcut această alegere.

Aruncați cu roșii și spuneți adevărul despre outfitul de astăzi! Vouă vă place cum îmi stă bluza albă?

You may also like

38 de comentarii

  1. Din păcate nu te prinde acest gen de bluza dar ea ca model este frumoasă iar de setul de bijuterii ce sa mai spun este superb .

  2. Eu port astfel de bluze, imi place foarte mult model, dar e adevarat pe tine nu te avantajeaza, pentru ca ai un corp ce merita arata. Imi place setul de accesorii.

  3. Sunt o fire sinceră. Imi place ceea ce vad si cred ca iti vine chiar ok. Si bijuteriile sunt ok, eu tind spre lanturi, brățări cat mai late (na… acelea ma avantajeaza) dar chiar imi place ceea ce vad, bluza e super

  4. Mie nu-mi place nimic ce este transparent, nu am idee de ce, deci bluza ta dacă nu ar fi fost transparentă, cred că ar fi fost tare drăguță, chiar și așa mai largă. Îți vine bine, dar e prea mult și transparentă, și cu umerii dezgoliți, parcă e un neglije sexy. 🙂 Să nu fi fost transparentă și ar fi fost ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.