Hello Halloween (giveaway)

Noi nu sărbătorim Halloween-ul ca afară deși încercăm să ne aliniem și noi acestui trend. În ultimul timp, am văzut mai multe persoane care se bucură de această petrecere cu tematică. Pentru alții este bucuria de a vedea pe alții costumați cât mai special și a beneficia de ofertele din magazin. Am primit o propunere pe care vreau să v-o fac și vouă astăzi și tocmai de aia vreau să vă vorbesc despre un concurs și despre magazinul care-l organizează.

Magazinele românești nu sunt atât de implicate. Cele de afară, precum Zaful, se pregătesc din timp cu oferte și campanii promoționale. Ei mi-au propus să vă ofer un voucher în valoare de 30$ cu care să vă alegeți ceea ce doriți voi de pe site. Evident, că am găsit acest lucru ca o ofertă tentantă pe care am acceptat-o imediat.

Rochie roz pudrat – link

Zaful este un site foarte asemănător cu Zara. Nu de puține ori am găsit pe site haine cu etichetă Zara sau chiar produse care erau identice cu hainele din magazin. Au modele foarte frumoase pe site și este aproape imposibil să nu ai ce să-ți alegi. De exemplu, eu tocmai mi-am comandat rochia de mai sus. Mi s-a părut modelul atât de interesant, încât nu am putut să rămân indiferentă în fața lui. Nu știu unde o voi purta și nici nu am vreun eveniment la care s-o port. Cu toate astea, mi-o doresc în garderobă pentru că arată mult prea bine.

Pulover – link

De altfel, mi-am luat și multe alte pulovere purtabile. Să nu credeți că pe site sunt doar lucruri elegante. Sunt pentru toate gusturile și au diverse categorii din care vă puteți alege. Puloverul de mai sus este în drum spre mine. Mă şi aştept să primesc o pufoșenie în care să mă pot ascunde atunci când temperaturile nu mai sunt așa prietenoase.

CONDIȚII GIVEAWAY de HALLOWEEN

Premiul –> un voucher de 30$ pe care-l puteți consuma pe Zaful așa cum vreți voi

Condiții –> să dați un click pe poza de mai sus(cea cu Halloween) și să-mi lăsați în comentariu linkul unui produs preferat de pe site

–> opțional să dați un share acestui articol pe unul din rețelele voastre sociale precum facebook, instagram, google plus, etc

Durata concursului –> începând de acum și până pe 20 octombrie 2017 ora 23:59

Concursul este deschis internațional pentru că Zaful livrează peste tot în lume.

Nu uitați ca în comentariu să vă treceți mailul corect pentru că în caz de vă extrag drept câștigători, voi face un update la acest articol și am să vă trimit un mail cu toate detaliile.

Baftă multă!!!!!

UPDATE Castigatoarea concursului este Dima Mariana. Extragerea filmata am pus-o pe facebook pentru cine vrea sa vada exact cum a decurs totul. Linkul –> aici

You may also like

77 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.