Geacă bomber și cercei stufoși

Gecile bomber nu mi-au plăcut dintotdeauna. Mi-am luat una prin primăvară și m-am îndrăgostit de aceste geci micuțe care iau foarte frumos forma corpului și sunt tare practice. Am să vă povestesc despre fiecare în parte ca să vă faceți o idee despre produsele alese de mine.

Geacă – link

Cercei – link

Geacă bomber înflorată

Geaca aleasă de mine în primăvară era ceva mai grosuță. Nu mă așteptam să fie la fel și aceasta doar că aceasta este subțirică rău. Ar merge purtată într-o zi de primăvară sau toamnă călduroasă. Altfel riscați să muriți de frig. În zona gâtului, a mânecilor și a taliei are un material negru ușor elastic care fixează foarte bine geaca de corp.

Eu sunt mulțumită de acest produs și pentru mine este foarte practic. Am purtat-o în nenumărate rânduri cu un maieuț pe dedesubt și a fost foarte bine. Mi-am ales mărimea L și observ că tocmai aceasta s-a terminat. Funcționează tabelul de mărimi la acest model, așa că-l puteți folosi cu încredere.

Cercei cu zulufi

Îmi plac cerceii atârnători care au multe fire prin ei. Mi-a plăcut tare mult modelul ăsta și n-am putut să stau departe de ei. În partea de sus are un model din metal și este rotund și apoi se continuă cu zulufi lungi și negri. Pentru un look ușor diferit sunt perfecți de purtat. Am să-i mai port și cu diverse alte ocazii.

Nu este cea mai elegantă ținută, dar eu m-am simțit tare comod în aceste haine și pentru toată ziua sunt foarte bune.

Aștept părerile vostre sincere în ceea ce privește look-ul meu

You may also like

12 comentarii

  1. Gheata îmi place la nebunie, este super drăguță. Cercei de genul asta cu ciucuri vreau să-mi iau și eu..mi se par ca se vad drăguț, chiar îmi plac și ai tai.

  2. cerceii i-as purta si eu. Eu le zic cercei cu ciucuri 😀 . Si geaca este frumoasa si la 18 dolari clar ai facut o alegere buna, dar mie tot la rucsacul tau cu libelula imi raman ochii mai tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.