Fii creativ – crează-ți propria aplicație pe Android

Aplicațiile pentru mobil sunt foarte solicitate de către utilizatorii de smartphone. Acestea îți ușurează munca și te ajută să ai o mai bună interacțiune cu firma. Nu cred că există vreun posesor de smartphone care să nu aibă minim 10 aplicații care sunt absolut necesare plus alte câteva care sunt de un real ajutor.

Ce este o aplicație pe mobil și cum se folosește

Aplicația este o scurtătură a unui site care te ajută să ai o mai bună interacțiune cu firma. Fiecare smartphone are un loc în care sunt adunate toate aceste aplicații și care pot fi sortate în funcție de diverse criterii care vă pot ajuta să alegeți cea mai bună variantă. Pe IOS  gătiți aplicatii mobile în App Store, iar pe Android, se găsesc în Google Play. Acestea se instalează în câteva secunde și procesul este ușor și intuitiv.

O aplicație necesită de cele mai multe ori o conexiune la internet. Este mult mai ușor de folosit și de navigat și este mult mai bine organizată ca un site. Informațiile oferite sunt mult mai bine prezentate și sunt aduse în prim plan ceea ce firma vrea să aducă la cunoștință.

De ce aleg creare aplicatii mobile

Tot timpul este loc pentru o aplicație nouă. Când mă refer la o aplicație nouă, nu mă refer la asocierea acesteia neaparat cu o firmă. Aceasta poate reprezenta ușurarea utilizatorului de a mai apela la 4-5 aplicații prin sintetizarea informațiilor într-un singură. De exemplu, se știe că persoanele caută cel mai ieftin preț pentru un produs și pentru asta, accesează mai multe site-uri pentru a vedea care este cel mai mic preț. În acest sens, se poate apela la creare aplicatii android pentru a gândi o astfel de aplicație care să îți permită să nu mai pierzi atât de mult timp culegând informații din diverse locuri.

Un astfel de exemplu de aplicație care aparent poate părea banală, dar în esența ei este extrem de importantă este Stocard. Această aplicație strânge toate informațiile de pe cardurile din magazine și te scutește de a mai căra un portofel special cu acestea. Aici găsiți magazine gen metro, selgros, omv, sensiblu, etc sau puteți să adăugați voi un magazin nou în cazul în care nu este nimic prestabilit. În acest fel nu trebuie să te gândești de 100 de ori dacă ai sau nu la tine cardul de reduceri care este de un real ajutor. Pentru mine această aplicație este foarte utilă.

Sunt sute astfel de idei care pot fi de mare ajutor și care pot determina utilizatorii să facă acea aplicație una destul de utilizată. Sper că v-au ajutat aceste informații și că vă veți gândi puțin la astfel de idei geniale de pe urma căreia aveți doar de câștigat.

Îmi puteți spune o aplicație mobilă pe care o considerați foarte utilă și o accesați des?

You may also like

22 de comentarii

  1. Cele mai utile mi se par aplicatiile care au legatura cu firma. Programul de facturare ar fi unul dintre ele. Emailul, din nou, cel si cel mai util. Toate aplicatiile sunt utile, caci ai tot ce ai nevoie, one touch away.

  2. As vrea sa stiu eu cum se face o aplicatie pentru telefon. Acum doi ani ONG-ul in care sunt membru fondator a facut o aplicatie foarte simpatica, dar din pacate pe mine nu m-au cooptat in echipa de constructie.

  3. am o multime de aplicatii pe care le accesez mereu, pe langa insta, fb, mess si google analytics, am flash score-ul, tin evidenta meciurilor, am aplicatii pt rds, pentru gaze, curent, precum si paypal-ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.