Duminică – outfit nou, mâncare bună și vreme caldă

Toate semnele duceau spre o zi banală de duminică. De obicei nu fac nimic special în această zi. Am ieșit aseară fără copil și i-am promis că astăzi, duminică, urma să o duc la MC Donald’s pentru că la Happy Meal are jucării cu Barbie. Intenționam să trecem și pe la Taverna Racilor, un fel de festival al fructelor de mare undeva la începutul falezei în Galați.

Dimineață a sunat telefonul și împreună cu restul familiei am stabilit să ieșim la masă. Nu era nimic bătut în cuie. Și EI vroiau să vadă cum este la Taverna Racilor. Ajunși pe faleză, am găsit un singur cort imens care avea fel de fel de fructe de mare. Aveau și o zonă de mese, lume multă, cozi interminabile și prețuri ca de restaurant.

Prânz la Tapas

Galațiul este în plină renovare. O grămadă de trotuare stricate și drumuri închise pentru că se lucrează. Noi am hotărât să mergem la Tapas, un restaurant cu specific spaniol. Este un restaurant relativ micuț și am impresia că mâncarea care se gătește aici se apropie foarte mult cu cele gătite afară. Fructele de mare sunt gătite impecabil aici și mâncarea gustoasă.

Restaurantul era aproape liber, așa că ne-am făcut comozi și ne-am luat ce ne-a dorit inimioara. Mie îmi era poftă de paella și vreau să spun că a fost absolut delicioasă, cu multe fructe de mare și am rămas cu un gust plăcut. Cristinea merge cu mine în oraș de foarte mult timp așa că ea și-a găsit diverse activități încât nu prea a avut timp să se plictisească. În plus, afară a fost foarte bine și am stat pe terasă.

Bluză cu broderie – Bonprix

Outfit lejer de duminică cu ajutorul bluzei de la Bonprix

Bluza de la Bonprix mi-am luat-o pe ultima comandă. Nu am reușit să o pozez până acum deși pot să spun că era vedeta produselor care s-a aflat în coletul meu. Mi-a plăcut mult aspectul de ie a materialul și broderia care este pe piept. Mânecile sunt lejere și bluza cade frumos pe lângă corp. Este un material moale, subțire și plăcut la atingere. Mânecile și gulerul se termină cu o broderie albă, finuță care se vede drăguț.

Eu am fost tare încântată de ultimele produse alese în ultima mea comandă Bonprix și sigur îmi voi mai alege câte ceva de la ei. Cred că în următoarea comandă îmi voi adăuga câte o rochiță. Nu știu cum de am putut să stau departe de rochițe tura asta.

Ultima oprire a fost la cofetărie

La Tapas știam că are niște deserturi bune, dar mai știam că porțiile sunt generoase. În momentul ăla chiar nu mai puteam să mănânc o porție mare de prajitură, dar asta nu m-a împiedicat să mă opresc la cofetărie și să-mi iau ceva la pachet. Am ales eu o prăjitură, Cristina o prăjitură și de la verișorul ei a primit niște macarons. Evident că cel roz a fost unul dintre cele mai apreciate.

Am dormit un pic la prânz, am luat o cină lejeră și acum savurez prăjitura aleasă de mine. Planul pentru seara asta este să mă uit la Asia Express. Este una din emisiunile mele preferate și o urmăresc mereu cu drag. Vă doresc o seară liniștită și relaxantă!!!!!

You may also like

12 comentarii

  1. Draga mea ma bucur pentru tine, mi a placut foarte mult tinuta ta,bluza la nebunieCris este o scumpa

  2. Bluza de la bonprix este superba, am vazuto si eu dar nu am comandat ca nu stiam daca chiar arata asa bine.. Dar din cate vad la tine merita, ador modelul de pe ea❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.