Geci și jachete bărbătești pentru toamnă

Uneori se întâmplă să ajung pe site-uri cu îmbrăcăminte care comercializează haine pentru amândoi. După ce termin de văzut ce am eu nevoie, încep să mai arunc câteva priviri și la hainele bărbătești. Atunci când găsesc lucruri care merită, trimit și eu produsele mai departe ca să mai treacă printr-un filtru înainte de a le cumpăra. Dacă toți bărbații ar fi la fel de mofturoși la capitolul vestimentație așa cum este soțul meu, atunci ne trebuie răbdare de fier.

Modele de geci bărbătești de toamnă

Modelul ăsta de geacă este preferatul meu. Nu pot decât să mă bucur că unele piese vestimentare ne plac amândurora și că EL este la fel de încântat de această geacă. Culoarea este potrivită, modelul pare perfect și pentru o persoană care nu are un corp tocmai sculptat și reducerile de pe site mă fac să caut câteva modele de acest gen pentru a-mi face stocul pentru acest sezon. Dacă vremea ține cu noi, genul acesta de geci pot fi purtate până în momentul în care vine gerul.

HaineSelect oferă astfel de geci de calitate și am observat că ei sunt producătorii acestor piese vestimentare. Acesta ar fi unul din motivele pentru care aceste haine nu mai pot fi văzute și în altă parte. Apreciez acest gen de firme care în ciuda concurenței din domeniul vestimentar vor să producă ei propriile piese vestimentare.

Din șifonierul unui bărbat, cămășile sunt nelipsite

Nu v-am spus nici un secret. Toată lumea știe că din șifonierul unui bărbat nu lipsesc cămășile. Fie că este tipul de bărbat elegant sau chiar dacă poartă cămăși pur și simplu ocazional, acestea trebuie să existe. Cu o cămașă poți crea o ținută casual sau una elegantă. Depinde de cum o asortezi în rest și trebuie să alegi acel model de cămașă care să îți poate ascunde defectele!

Analizez diverse modele de camasi online și recunosc ca de multe ori ma las influențată de modelul care prezintă. Îmi plac mult mai mult manechinele și nu prea agreez manechine de plastic. Consider că dacă mai pun la punct și acest aspect, vor avea un succes și mai mare.

Mai sunt fete care aleg îmbrăcăminte pentru iubiți/soți?

You may also like

19 comentarii

  1. Da, și prietenul meu este tare mofturos în privința hainelor, mai ceva decât sunt eu.. :)) Și mie îmi place modul ala de geaca și chiar se poartă mai peste tot. ❤

  2. Da! Si eu aleg haine pentru sotul meu:)) Dar in ultima perioada imi place sa mergem impreuna sa vedem exact cum se aseaza pe el. Am luat si online si au fost OK.

  3. Sotul meu adora gecile, le schimba ca pe sosete! Cat despre camasi…le ador eu! Asa ca parca vad ca urmeaza o noua comanda si luna asta! Am vazut cateva modele foarte interesante si culori destul de barbatesti! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.