Rochie verde cu accesorii aurii (OOTD)

Rochiile au devenit mica mea pasiune și în ultimii ani am început să-mi strâng foarte multe modele care mai de care mai frumoase. În ultimul timp mi-am luat foarte multe rochii verzi și am ales modelul pe albastru. Norocul n-a fost de partea mea și mi s-a propus să aleg tot varianta pe verde. Pentru că mi-a plăcut mult modelul, n-am vrut să-l schimb și am rămas pe verde.

Mi-am ales această rochie de pe Batoko.ro și recunosc că mi-a fost destul de greu să aleg din atât de multe modele. Modelul acesta m-a atras pentru că este cu umerii goi și pentru că are acele mici accesorii aurii care mi se părea că o pun în evidență. Mi-a părut puțin rău că nu am mai reușit să-mi iau varianta pe albastru pentru că eu pe aia pusesem ochii inițial.

Materialul este unul greu care fac rochia să cadă frumos pe lângă corp. În afara acestui fapt, acesta este elastic și mi-a plăcut să se așează frumos pe corp fără a simți vreun disconfort sau să mă țină în vreun fel. Observ că acest model a avut o trecere foarte bună pentru că nici pe această culoare nu mai este disponibilă. Cu toate astea, am observat că Batoko aduce tot timpul modele noi de rochii așa că puteți să verificați dacă nu cumva găsiți ceva care să vă placă.

Eu intenționez să o port săptămâna viitoare la o petrecere a unei bune prietene și cu siguranță va fi foarte apreciată. Acest gen de rochii care sunt pe corp puțin sub sâni și apoi vine largă, mă avantajează din toate punctele de vedere și tocmai din acest motiv am foarte multe rochii care au exact acest model. Fiecare persoană știe exact ce fel de rochie o avantajează sau cât de bine o poate pune în evidență.

Lungimea rochiei este numai bună pentru mine. Nu o găsesc nici foarte scurtă, dar nici prea lungă și consider că toate persoanele care au picioare frumoase ar trebui să le pună în evidență.

Ce părere aveți despre această rochie?

You may also like

9 comentarii

  1. Ești superbă Ramona, te prinde culoarea verde! Am și eu o rochiță de pe acest site, și m-am îndrăgostit de când am cumpărat-o! ❤

  2. Stii ca am zis de la inceput ca e frumoasa rochia asta, dar nu ma asteptam sa iti si vina asa de bine. Te avantajeaza din toate punctele de vedere si culoarea mi se pare perfecta. Sa o porti sanatoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.