Un nou outfit și câteva chokere noi

În ultimul timp mă urnesc tare greu să fac poze cu hainele primite. Poate că mulți cred că nu este ușor să fac 2 poze, dar nimeni nu știe că eu mă dedic destul de mult acestei activități și pentru a ieși cât se poate de bine fac niște eforturi. Pozele de astăzi sunt făcute acum o săptămână sau chiar două. Am  avut-o pe prietena mea cu mine care m-a ajutat și m-a surprins foarte frumos în poze. Nu am un singur outfit pentru astăzi, am câteva combinații pregătite pentru voi.

Top negru

Atunci când mă duc la poze plec cu totul pregătit și când să-mi fac pozele m-am gândit că ar fi fost potrivită o cămașă peste acest top. Cred că s-ar fi văzut mult mai interesant și combinația ar fi fost și mai potrivită. Având în vedere că eu vreau să vă arăt acest top, să zicem că este ok și combinația aici de față.

Top – link

Choker – link

În urmă cu câțiva ani, mi-am luat niște maieuri de la New Yorker extraordinar de bune. Le foloseam sub cardigane, sub diverse bluze și regret și acum că nu am mai găsit acel model. Acum sunt cu niște dantelă pe margine și nu-mi mai plac. În această idee mi-am luat și eu acest top care poate fi purtat sub diverse alte obiecte vestimentare. Este suficient de lung să-ți acopere spatele și în plus are un fel de sutien. Are cupele de sutien care chiar susțin foarte bine. Nu cred că mai trebuie să menționez că eu nu sunt foarte dotată și la cât am eu de susținut, fac față cu brio.

Chokerul l-am mai purtat de câteva ori până acum. Este interesant și merge purtat la outfituri ceva mai decoltate pentru că are o bază fixă la nivelul gâtului și una mai lungă. Combinația este de maro cu auriu. Este practic și la fel ca multe alte accesorii de acest gen.

Accesorii de la FashionMia

Coletul de la FashionMia a ajuns în urmă cu câteva luni bune. Se pare că mi-a fost mai ușor să vă arăt rochiile primite și accesoriile s-au cam lăsat așteptate. Mi-am ales 2 chokere și un colier cu perle foarte interesant doar că este puțin mai elegant și nu îl pot purta la orice outfit!

Choker – link

Al doilea choker este negru simplu și am vrut ceva mai comun pentru a-l putea purta la mai multe outfituri. Acesta este perfect și l-am folosit de foarte multe ori până-n prezent.

Colier – link

Colierul cu perle despre care vă vorbeam este foarte elegant. Merge purtat la un outfit ceva mai decoltat sau peste o bluză/rochie care este aproape de baza gâtului. Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă, dar eu l-aș purta în aceste combinații. Sunt foarte multe rânduri de perle și în ciuda acestui aspect, să știți că nu este greu.

You may also like

22 de comentarii

  1. Am apreciat mereu pozele tale si se vede că te străduieşti să iasă bine .
    Îmi place mult topul , e sexy …si necesar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.