Experiența mea cu produsele Flormar

Flormar este o firmă de cosmetice foarte apreciată. Este de ajuns  să folosești un produs ca să-ți poți da seama că pe primul plan este calitatea. Am avut ocazia să încerc câteva produse și vreau să vă spun părerea mea în ceea ce le privește.

Pudra Flash Velvet – Flormar

Acest produs m-a atras cel mai mult la prima vedere dintre toate cele primite. Am fost nerăbdătoare s-o încerc și am reușit să-i fac un review pe care-l puteți citi aici. Piesa de rezistență este însăți ambalajul care are un capac de tip oglindă, dozarea produsului se face pe bază de răzuire și rezistă foarte bine pe ten.

Lip Gloss Flash – Flormar

Luciul de buze a fost unul la fel de interesant. Flormar și-a propus să mă surprindă prin aceste produse. Îmi place mult modul de aplicare al acestuia. Tubul are o cantitate generoasă de produs, are 12 ml. Se folosește foarte puțin produs la o aplicare și cu siguranță îmi va ajunge suficient de mult timp. Să nu uităm că pe produs este menționat că acesta expiră la 12 luni de la deschidere. Poate că ar trebui să aveți o evidență a produselor care le folosiți în acest sens.

Ambalajul este din plastic și în capătul tubului este un mic burețel cu ajutorul căruia se întinde produsul pe buze. Produsul se întinde ușor și nu rămân brazde. În momentul în care pe burețel nu mai este suficient produs pentru a aplica pe buze, se strânge ușor ambalajul și acesta se îmbibă de luciu. Îmi place că nu se strânge după un timp și se duce treptat de pe buze.

Eu am nuanța 05 showy coral și pe buze se vede o tentă mai deschisă decât ceea ce se dintinge prin ambalaj. Pare o nuanța naturală și îmi place cum se așează pe buze. Vă las un mic selfie care să vă ajute să vă faceți o idee în acest sens. Dacă vreți să vedeți ce alte nuanțe mai are pentru acest produs, puteți intra aici.

Baked Blush Flash – Flormar

Aveam nevoie de un blush nou și m-a încântat faptul că am primit unul. Blushul vechi era tot unul de tip baked blush și m-am împăcat foarte bine cu el. Eu am nuanța peach blossom și este foarte potrivită tenului meu ușor mai închis. Blush-ul este unul prăfos și îl aplic numai cu ajutorul pensulei. Nu am încercat alte metode pentru că sunt foarte mulțumită de acest stil de a folosi produsele și chiar vă recomand să investiți și voi într-o pensulă pentru blush, dacă nu aveți una deja. Nuanța este ușor sesizabilă pe ten și eu tocmai asta îmi doresc. Nu-mi place să folosesc culori prea stridente ca să iasă prea mult în evidență. Dacă vă plac nuanțele mai pronunțate sau considerați că aceasta nu este potrivită tenului vostru, găsiție pe site-ul celor de la Flormar  2 nuanțe din care puteți alege.

Șervețele demachiante

Șervețelele demachiante au rolul de a îndepărta machiajul sau chiar de a curăța fața de anumite impurități. Nu folosesc foarte des acest tip de produs. Îl prefer atunci când merg în vacanță sau când sunt plecată de acasă pentru câteva zile și nu vreau să-mi car foarte multe produse de curățare cu mine. Șervețelele sunt groase și au suficient produs cât să curețe fața. Cu 2 șervețele am reușit să-mi curăț un machiaj destul de pronunțat și mi-au plăcut pentru că nu au alcool. Le-am folosit la maxim și au făcut față cu brio.

Loțiune de corp

Folosesc loțiune de corp după fiecare duș. Am nevoie de hidratare în această perioadă pentru că altfel pielea se vede total inestetic și puținul bronz pe care l-am căpătat parcă vrea să fugă de pe corpul meu. Dacă folosesc loțiune de corp în altă perioadă în afară de după duș, am impresia că rămân cu pielea încărcată și nu mă simt deloc confortabil. Acest sentiment este valabil pentru orice cremă aș folosi și nu doar cu aceasta.

Loțiunea are un miros plăcut și intră foarte repede în piele. Îmi place că nu lasă pielea încărcată și oferă acea hidratare de car am nevoie. Cred că vinovat pentru asta, este uleiul de cocos din compoziție. Mirosul persistă foarte puțin după aplicare și chiar îmi place acest aspect.

 

Am avut parte de o experiență interesantă cu produsele Flormar. Îmi doresc să încerc și alte produse din gama lor de produse și de acestea mă declar mulțumită.

Voi folosiți produse Flormar? Ce produs vă atrage din cele prezentate de mine?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

20 de comentarii

    1. Am avut si eu parte de o experienta la stand si asta m-a determinat sa nu-mi mai cumpar nimic. Asta acum mult timp. Cred ca varianta online ramane cea mai ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.