Electrocosmetica – trendul frumuseții în anul 2018

Sunt pasionată de domeniul frumuseții și îmi place să încerc produse noi tot timpul. Nu ratez noutățile și sunt curioasă să încerc tehnicile și procedurile pentru întreținerea pielii, părului și corpului. Electrocosmetica îmi era mai puțin cunoscut ca și domeniu și m-am gândit să vă prezint un aparat care aparține acestui domeniu. Electrocosmetica reprezintă ramura frumuseții care se axează pe modul lor de funcționare bazată de înaltă frecvență. Aparatul se numește electroderm cosmetică și mi-a atras foarte tare atenția. Despre care vreau să vă vorbesc acum.

Ce este electroderm cosmetica

Electroderm cosmetica este un aparat din grupa electrocosmetice. Acestea se bazează pe undele electrice care acționează direct asupra pielii. Acesta produce reacții fizice și chimice asupra corpului, tenului sau părului. Acest aparat se bazează pe tuburi de sticlă care conțin gaze rare care se ionizează. Acestea produc ozon când sunt puse în funcțiune, având rol dezinfectant.

De ce este important un tratament cu electroderm cosmetica

Electrocosmetica produce efecte benefice asupra corpului și pielii noastre. O piele curată este o piele sănătoasă. Efectul astrigent asupra pielii este unul dintre primele efecte pe care aparatul le produce. Din punctul meu de vedere aparatul este ideal pentru persoanele care au probleme cu sebumul și acneea pentru că electroderm are ca efect și dezinfectarea pielii. Astfel, aduce un plus pentru că elimină impuritățile de la suprafața pielii. Îmi doresc un ten perfect, iar acest aparat mi se pare genial.

Cu o puternică acțiune la exterior; electroderm acționează și la nivelul organismului nostru. Ceea ce vreau să vă spun este că acționează asupra noastră, stimulând metabolismul și stimulează și circulația sangvină. Stimularea circulației sângelui este vitală atât pentru ten, cât și pentru corp, întărește organismul și întinerește pielea. Problemele cu acnee pot fi remediate grație funcției de uscare a acestui aparat. Găsesc acest efect unul pozitiv pentru persoanele care doresc grăbirea vindecării tenului acneic și uscarea urmelor lăsate de acestea.

Indicații Electroderm Cosmetica

Foarte important în orice problemă de natură cosmetică, Electroderm Cosmetica poate fi achiziționat și folosit și la noi acasă. În plus, este portabil și îl putem lua cu noi chiar și în vacanță. Acest aparat are rolul de a revitaliza pielea, de a înlătura bacteriile și microbii, distrugându-le. Menținerea curată tot timpul a tubului de sticlă ne va ajuta să obținem cele mai bune rezultate. Aparatul este indicat persoanelor care au probleme cu tenul, sau celor care își doresc prevenirea problemelor tenului.

Potrivit pentru tenul acneic; electroderm cosmetica este indicat tipului de piele cu porii dilatați și celor cu tenul seboreic. Aparatul este indicat și pentru păr, ceea ce mă încântă foarte tare este că luptă contra căderii părului și elimină și mătreața. Electroderm cosmetica este prevazut cu patru capete ce pot fi schimbate în funcție de nevoile noastre. Consider că este indispensabil pentru oricine își dorește o îngrijire completă.

Sunt singura persoană care consideră Electroderm Cosmetica un aparat miraculos?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

18 comentarii

  1. se vede ca sunt in urma rau. Eu nu aveam idee ca exista si aparate de genul asta, care sa imi permita sa imi fac tratamente cosmetice aproape profesionale la mine acasa.

  2. Nici eu nu am mai auzit pana acum. O sa ajungem sa nu mai putem tine pasul cu noutatile din domeniul frumusetii.

  3. La ultimul congres de dermatologie am vazut o multime de astfel de aparate.Am avut colege mai “indraznete” care au testat inclusiv injectiile cu botox :). Eu m-am limitat la cateva proceduri mai “light”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.