Tropical SUN – Flormar și produsele speciale de vară

Flormar este o firmă de cosmetice foarte cunoscute. Au niște produse foarte bune și am mai luat contact cu ele până acum. Folosesc o pudră foarte bună de la ei despre care v-am mai povestit și aici. Acum vreau să vă povestesc despre câteva produse pe care le-am primit în cadrul întâlnirii de bloggerițe Galați Brăila. Sunt câteva produse care sunt perfecte pentru vară, dar nu ne împiedică nimeni să le purtăm în orice alt anotimp.

Prima interacțiune cu produsele a fost din punct de vedere vizual. Ambalajul foarte frumos colorat mă duce cu gândul că sunt niște produse perfecte pentru o piele bronzată. Ce-i drept abia aștept să prind un pic de culoare pe piele pentru că în felul ăsta pielea arată mult mai bine și totul se așează mult mai frumos. Dar să vă arăt exact despre ce produse este vorba și care este părerea mea despre ele.

Fard Summer Metalics Flormar

Produsele metalice sunt în tendințe și pentru perioada de vară sunt foarte potrivite. Fardul este unul ușor prăfos, dar se vede bine pe pleoapă. În funcție de cât de intensă vreți să fie nuanța puteți să aplicați mai multe straturi de fard. Eu l-am folosit cu primer și s-a ținut foarte bine. Este un gri închis și perfect pentru stilul meu.

Lip Gloss Tropical Flormar

Luciul de buze este un roz plăcut. L-am purtat de câteva ori și pe buze pare un roz cald și se întinde foarte ușor. Nu este extraordinar de rezistent, dar la nevoie se poate reaplica. Nu este lipicios și se comportă bine pe buze. Eu îl port în poșetă pentru că de multe ori plec de acasă nerujată și în mașină parcurg această etapă. Cel mai probabil la semafor când prin câteva minute libere.

Tropical Sun Bronzing Powder Flormar

Pudra Bronzantă este un must în acest sezon. Este foarte bună pentru a ne contura fața. În primul rând ambalajul propriu zis este foarte plăcut. Este un fel de oglindă ușor opacă într-un portocaliu cald și interesant. Pe mine m-a atras acest ambalaj. Se pare că cei de la Flormar pun un accent deosebit la acest capitol. În interior găsim o oglindă care ne poate fi de folos în retușarea machiajului atunci când suntem pe fugă sau la muncă. Pudra mea are nuanța Maldive și culoarea acesteia mi se potrivește de minune. Este asemănătoare cu tenul meu și diferența între nuanța pudrei și tenul meu este aproape insesizabilă.

Ojă nude Flormar

Îmi plac manichiurile colorate și am vrut să includ această ojă mată într-o altfel de manichiură. Mi-am dat toate unghiile cu oja nude și ulterior am găsit niște abțipilduri pentru unghii. Inițial mi-am acoperit o unghie, două și apoi trei. Încă puțin și aceasta nu se mai vedea deloc …. știu. Degetul mare și inelarul au avut oja simplă fără nimic aplicat peste și a rezistat mult mai bine decât alte oje. S-a aplicat ușor și nu a făcut brazde deloc. Se știe că ojele Flormar sunt cunoscute ca fiind printre cele mai bune și acest aspect l-am văzut și eu pe unghiile mele.

Ce produs Flormar din cele prezentate vă atrage?

Detalii și informații despre produsele Flormar găsiți pe site-ul lor www.flormarcosmetics.ro/ sau pe pagina lor de facebook Flormar.

You may also like

34 de comentarii

  1. Recent am facut cunostinta cu produsele Flormar si am ramas placut surprinsa. Toate produsele imi fac cu ochiul dar oja ma tenteaza in mod special

  2. ador ojele in nuante nude, iar Flormar este unul din brandurile mele preferate pe partea de produse pentru unghii. acum am ochit si un fond de ten de la ei. Astept sa ajung in magazin ca sa imi pot alege nuanta corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.