Outfit all black and a drop of pink(OOTD)

În adolescență eram o mare iubitoare de haine de culoare negre. Nu știu de ce, dar eram atrasă de orice obiect vestimentar care avea acea culoare. Eram foarte slabă atunci și cred că negrul mă făcea să arăt și mai slăbuță. Treptat am renunțat la această pasiune pentru negru și m-am orientat către culori mai prietenoase.

Geantă – link

Geanta este una dintre cele mai noi piese vestimentare din acest outfit. Am să vă povestesc câteva cuvinte și despre restul. Geanta are o bază neagră și pe partea din față are câteva combinații de culori din alb și roz. Îmi place mult geanta pentru că este foarte încăpătoare și poate fi ușor de asortat. M-am gândit că trebuie s-o pun pe ea în evidență și nu am vrut să iasă vreo altă piesă vestimentară în evidență. Geanta a ajuns la poșta locală și dacă vreți s-o  vedeți pe site, intrați aici.

Cămașa este dintr-un material subțire care-ți lasă pielea să respire. O am de foarte mult timp și stă în șifonierul meu de ani buni fără s-o fi îmbrăcat vreodată. Evident c-am cam uitat de ea și când am făcut curat în dulap m-am lovit de ea. M-am bucurat să văd că se așează atât de bine și cu siguranță o voi purta mult mai des de acum.

Blugii sunt preferații mei și de fiecare dată când nu știi cu ce să te îmbraci, apelezi la o pereche de blugi. De această dată aceștia au fost câștigătorii. I-am ales pentru simplul fapt că erau închiși la culoare și mergeau perfect cu pantofii. Nu știu dacă mă voi adapta prea ușor să trec la blugi evazați. Am văzut că se poartă acum, dar nu prea sunt pe placul meu.

Sper că vă plac pozele și outfitul meu propus pentru voi. Vă doresc un weekend plăcut și relaxant!

You may also like

15 comentarii

  1. ca sa fiu Gica Contra, nu e chiar all black pentru ca jeansii sunt bleumarin 😀 Geanta e superba si am mai gasit cel putin 10 modele care imi plac la cei de la Zaful. Bani sa fie, ca pofta de genti nu dispare niciodata!

    1. Sa stii ca atunci cand m-am apucat sa scriu articolul imi aminteam ca totul a fost in negru. Cand m-am apucat de scris am realizat ca gresisem si totusi n-am vrut sa mai schimb. Am zis sa las asa. Sesizezi tot timpul micile scapari 🙂

  2. Eu nici nu bagasem de seama ca blugii sunt bleumarin :)). Imi plac foarte mult tinutele negre cu o pata de culoare !

  3. si eu sunt mare fan negru tot din adolescenta, desi ma cam straduiesc in ultimul timp sa aleg culori mai vii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.