Deschidere magazin KIK în Brăila

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, deschide al cincilea magazin din România, în centrul comercial Winmarkt din Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 90. Eu am participat la această deschidere și am avut puțin timp să arunc o privire prin magazin să analizez produsele.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse:  îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home&deco.

Despre deschiderea KIK

Am primit cu drag invitația la deschiderea acestui magazin despre care nu știam mare lucru. Citisem că ar fi un magazin cu haine și am fost plăcut surprinsă să văd că se găsesc mult mai multe lucrui. Am găsit lucruri pentru femei, copii, bărbați, decorațiuni de crăciun, lenjerii intime, haine de casă, dulciuri, cosmetice, etc. Aș putea să spun că seamănă foarte mult cu Pepco din mai multe puncte de vedere. Gamă diversificată, foarte multe haine și prețuri extrem de accesibile.

Aveau reducere suplimentară de 10% la toate produsele din magazin și această reducere se păstrează și astăzi 9 octombrie. Chiar dacă am văzut câteva chestii de care m-am simțit atrasă, nu știu de ce, nu mi le-am cumpărat. Recunosc că acum suspin după câteva lucruri precum încălțămintea de casă cu paiete care era 20 lei, florile artificiale m-au atras și nu în ultimul rând decorațiunile de Crăciun care erau superbe. Cristina, fetița mea, n-a pierdut timpul și și-a luat o gentuță cu Elsa. Este cea mai ieftină gentuță pe care am găsit-o …. 15 lei la care am beneficiat și de 10% reducere.

Eu pot să spun că este un magazin drăguț și că mi-aș dori să deschidă unul și în Galați pentru a-mi fi mult mai ușor să-mi fac cumpărăturile de aici. Ar fi interesant să aruncați o privire prin magazin dacă este în drumul vostru pentru că sigur nu plecați cu mâna goală. Eu vă las câteva poze cu produsele care mi-au atras mie atenția și cu cadoul pe care eu l-am primit la plecare.

You may also like

12 comentarii

  1. În zilele următoare chiar mi.am propus sa dau o tura magazinului și sunt sigura ca voi găsi multe lucruri.

  2. magazin Kik doar in Braila exista? Primea mea impresie, din pozele voastre din Social Media, a fost tot asta – ca e un fel de Pepco. Dar, daca are si dulciuri, poate ca tinde mai mult spre un Jumbo, desi probabil ca e mai mic. Oricum, au destule.

  3. Am vazut o multime de story-uri cu deschidera Kik si mi se pare super fain magazinul. Mi-as dori si eu sa ajung pe acolo, dar nu imi e la indemana sa ajung in Braila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.