O nouă comandă Rosegal (Long jumper dress)

Rosegal este un site chinezesc cu produse bune. Am comandat de câteva ori de la ei și am primit produse bune. Cel mai mult îmi place că au transport gratuit și nu trebuie să mă limitez la o anumită valoare. De această dată aș vrea să-mi aleg o rochie lungă. Îmi doresc de ceva timp o astfel de rochie și sper ca aceasta să fie suficient de lungă pentru că eu sunt înaltă și trebuie să se vadă ok lungime. Anul trecut mi-am luat o rochie albă de plajă care avea o curea în talie și a fost foarte de efect. Mi-ar plăcea să pot găsi și acum ceva special pentru plajă.

[EN]Roseg is a Chinese website with good products. I ordered from them several times and got good products. Most of all I like to have free and not have to limit myself to a certain value. This time I want to choose my long jumper dress. I want some time such a dress and hope to have it long enough I’m high and should be visible length ok. Last year I bought a white spaghetti strap dress that had a wide waist belt and was very effective. I wish I could find and now something for the beach.

Rochie – link

Când intru pe site nu am un scop anume și de multe ori intru pentru o pereche de cercei și termin prin a-mi cumpăra o geantă. Evident că așa se întâmplă multora atunci când au ceva bani pe card și eu nu fac excepție de la regulă. De exemplu, mi-a atras atenția această rochie albastră înflorată pe corp. Îmi place modelul și cred că mai am o rochie în genul acesteia doar că pe altă culoare. Modelul poate fi ușor de purtat la muncă sau chiar la un suc. trebuie să aveți grijă ca mărimea să n-o luați prea fixă pentru că nu s-ar vedea bine ca ea să stea mult prea fixă pe corp.

[EN] When you get on the site I do not have a specific purpose and often go for a pair of earrings and I ended up buying a bag. Obviously, as happens to many when some money on the card and I are no exception to the rule. For example, I’ve noticed this blue flowered dress on the body. I like the pattern and I think I have a dress like this just another color. The model can easily be worn to work or even a drink. You must make sure not to take too fixed size that would not sit well see her too fixed on the body.

Sandale – link

Încălțămintea este una dintre slăbiciunile mele. Deși îmi cumpăr frecvent, parcă tot nu am suficiente perechi sau nu am nimic potrivit pentru o anumită ținută. M-am oprit de această dată la această pereche de sandale sau papuc sanda. Oricum ar fi, i-am găsit interesant și mă gândesc că s-ar vedea frumos la o ținută ceva mai elegantă și totuși parcă ceva mă oprește. Cred că au ceva care nu mă atrag. Sunt serios pusă pe gânduri.

[EN] Footwear is one of my weaknesses. Although I buy frequently, though still not have enough pairs and I have nothing suitable for a particular dress. I stopped this time this pair of sandals or papuc sanda. Anyway, I found interesting and I think it would be nice to see something more elegant and yet kept if something stops me. I have something that does not appeal to me. I’m seriously thinking made.

Înainte de a finaliza comand nu pot să nu trec pe la zona cu reduceri. Acolo se găsesc produse unde nu mai sunt disponibile toate mărimile sau mai sunt doar câteva bucăți. Pentru a finaliza stocul pentru acel produs, Rosegal preferă să facă reduceri suplimentare. De fapt cam toate site-urile adoptă această politică.

[EN] Before checking out I can not pass by sales zone. There are products which are no longer all sizes or just a few pieces. To complete the stock for that product, Roseg prefer to make further cuts. In fact almost all sites adopt this policy.

 

 

You may also like

11 comentarii

  1. se pare ca dupa ce te-ai uitat tu la ele, au disparut cu totul :)) Imi place rochia, adica imprimeul pentru ca eu prefer rochiile mai lungi si mai lejere. Si sandalele sunt misto, dar eu nu pot merge pe tocuri asa mari 😀

  2. Mda, stiu cum este cu incaltamintea! Asa sunt si eu…am o gramada de perechi si tot nu imi ajung. Cand ma voi muta am zis ca o sa imi fac un loc special in dressing pentru pantofi, ca altfel nu se mai poate!

  3. Sandalele sunt superbe si elegante. Eu mi-am comandat de la ei chestii pentru casa si am fost foarte multumita. Si parca niste pantaloni scurti cu dantela

    1. Mmm }n mod normal coletul ajunge intr-o luna, dar mai sunt si exceptii in care se intarzie … este la ghici! As zice sa nu risti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.