Idei de cadouri pentru Valentine’s Day adaptate pentru cuplurile moderne

Iubirea ține o relație vie. Atunci când dispare iubirea, relația nu-și mai găsește rostul și totul se năruie. Pentru ca o relație să funcționeze trebuie să găsim mici artificii cu care să ne păstrăm flacăra vie și să fim în permanență într-un echilibru cu partenerul. Eu sărbătoresc atât Valentine’s Day, cât și Dragobetele. Nu contează că Valentine’s Day este o sărbătoare împrumutată și Dragobetele este sărbătoarea iubirii la români. Nici nu am putut să înțeleg de ce nu au fost puse sărbătorile acestea în aceeași zi, având în vedere că au aceeași semnificație.

Poate că îmi pun prea multe întrebări și nu este cazul. Ar trebui să mă bucur că este un motiv de sărbătoare 2 săptămâni la rând și că voi primi mai multe cadouri. Poate că m-am exprimat greșit, fiecare va primi câte un cadou în funcție de dorința avută.

Într-o relație/cuplu știi ce-și dorește partenerul. O dată cu trecerea timpului înveți ce preferințe are în materie de îmbrăcăminte, parfumuri, accesorii, cosmetice, etc și nu trebuie să întrebi de fiecare dată cam ce să-i cumperi la ocaziile speciale care au loc în viața voastră. Eu susțin că surprizele sunt cu atât mai frumoase atunci când primești ceea ce-ți dorești.

O listă orientativă cu cadouri de valentine day pentru ea sau cadouri valentine day pentru el am făcut și eu doar că am punctat în mod express pe ceea ce îmi doresc eu să primesc și ceea ce și-ar dori iubitul meu să primească. Ideal ar fi să tatonați terenul cu ceva timp înainte de această zi și să fiți într-o oarecare măsură informați. Ar fi de preferat ca surpriza să fie surpriză până în momentul în care o oferiți și bucuria să fie pe măsură pentru că fiecare a primit exact ce și-a dorit.

Cadouri de Valentine’s pentru ea

Îmi este uneori greu, chiar și mie, să spun ce-mi doresc. Prefer să primesc cosmetice, parfumuri, genți, ceasuri, un aparat foto profesional, un curs de machiaj, etc. Știu că ultimele dorințe sunt ceva mai costisitoare, dar am zis că în funcție de buget poate să aleagă ceea ce crede el.

Mi-am dorit mult ultimele paletele de la Loreal. Una este cu corectoare și cea de-a doua cu blush-uri. Este tare greu să nu te îndrăgostești de ele. Paleta cu corectoare este un fel de hit-ul momentului. Este foarte important să știi cum să-ți acoperi micile imperfecțiuni sau cearcăne înainte de a aplica fondul de ten. Această paletă are 5 nuanțe care te ajută să maschezi orice mică problemă ai avea și să ai un ten perfect. Ca o completare a machiajului, am optat și pentru paleta de blush-uri de la Loreal. Este o paletă completă pe care o voi folosi o lungă perioadă de timp.

Cadouri de Valentine’s pentru el

Bărbații sunt mult mai pretențioși ca femeile. Este destul de greu să-i mulțumești, dar dacă le intri pe sub piele, afli rapid care sunt preferințele fiecăruia. Ei nu sunt adepții pernelor cu inimioare sau a lenjeriei de culoare roșie. Cadourile de care un bărbat ar fi cu adevărat impresionat poate fi compus dintr-o casetă cu cosmetice bărbătești, aparate de bărbierit, parfumuri, ceasuri sau orice lucru este legat de hobby-ul lui(pescuitul în cazul soțului).

Tot mai mulți bărbați poartă barbă așa că un accesoriu de cosmetizat barba poate fi perfect. Am descoperit un aparat foarte bun de la Gillette care are câteva plăci cu ajutorul cărora se poate tunda barba de diverse dimensiuni sau chiar poate fi folosit pentru un bărbierit complet dacă aplici placa corespunzătoare. Se folosește cu baterii și chiar îl găsesc un aparat complet. Prețul este unul prietenos și chiar poate reprezenta un cadou foarte inspirat. Eu l-am văzut pe Notino.ro și am fost tare încântată de el!

La secțiunea promoții pe site sunt foarte multe oferte la care primiți cadouri suplimentare dacă atingeți un anumit prag. Chiar am văzut că aici sunt incluse și produsele Gillette. O dată atins pragul, cadoul apare în coșul de cumpărături și se va regăsi în coletul care urmează să-l primiți. Un cadou în plus nu strică niciodată.

Voi la ce cadou v-ați gândit să oferiți de Valentine’s Day?

You may also like

30 de comentarii

  1. Si eu, cand vreau sa cumpar parfumuri, tot pe Aoro ma duc si verific prima data. Luna asta stau cuminte ca e pana de bani. Nici nu stiu daca ii fac ceva cadou de ziua indragostitilor, dar i-a luat luna trecuta si lui ceva cosmetice.

  2. Eu nu o sa primesc nimic pt ca soțul este plecat în alta tara,dar o sa-mi fac sing cadou,bineînțeles o sa-mi tr el bănuți! ☺

  3. Al meu este foarte pretentios asa ca daca nu este zapada pentru o iesire la munte il voi astepta la o cina deosebita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.