Mami, e gata? – retete pentru copii cu Prințesa Urbană

Prințesa urbană este o bloggeriță foarte dragă mie. Are un talent aparte la scris și punctează extraordinar de bine aspecte din viața copiilor ei și nu numai. O urmăresc de ceva timp și chiar am fost entuziasmată când am aflat că va lansa prima ei carte. O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă este o carte de suflet care mi-a mers la suflet. Este perfectă pentru o nouă etapă a vieții unei femei când devine mamă.

Ioana Chicet Macoveiciuc, autoarea cărții, are 2 copii și în această carte propune câteva rețete pe care copiii ei le preferă și modul în care aceștia se distrează alături de ea în bucătărie. Cartea Mami, e gata? conține 11 rețete rapide pe care copiii ei le adoră și care participă activ la crearea rețetei. Mă bucur să regăsesc rețete precum pizza, ciocolată pentru copii sau înghețată de casă. Acestea sunt printre cele mai apreciate în rândul copiilor și nu ai cum să dai greș cu aceste rețete.

Pizza este favorita copiilor și dacă te gândești bine, decât să-i dai preparate, mai bine faci un aluat pe care pui ceea ce știi că-i place copilului și iese pizza perfectă. Nu pot să mint și recunosc că și eu sunt o mare iubitoare al acestui preparat. Aceasta este ușor de făcut și Ioana a punctat foarte bine în cartea sa.

Toate rețete propuse sunt ușor de făcut și sunt convinsă că le voi încerca pe toate și voi vedea și care este favorita fetiței mele. Autoarea încheie cartea cu o listă de produse favorite ale fiecărui copil. Mă bucur să văd că mai sunt copii care iubesc broccoli. Cristina a mâncat spanac și broccoli când era mică, iar acum fuge de tot ceea ce este verde și nu reușesc s-o conving să încerce.

Am luat această carte de pe Libris. Îmi place să-mi pierd timpul pe site-ul acestei librării online pentru că găsesc cam tot ceea ce-mi doresc. Cărțile gastronomice sau pentru copii sunt în topul preferințelor mele și chiar acum sunt în căutarea unei alte cărți care să mă țină ocupată pentru perioada următoare.

You may also like

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.