Experiența mea cu produsele de îngrijire a părului Hairmilk de la Nivea

Buzzaar este un site unde mai bagă ocazional campanii de testare a unor mărci foarte cunoscute. Ultima campanie la care m-am înscris a fost cea de la Nivea prin care își promova cele mai noi produse de îngrijire a părului de la Hairmilk. Produsele promit să se comporte delicat cu părul și să-i ofere o atenție deosebită asupra problemelor acesteia. Principalul ingredient al acestor produse este laptele care face aceste produse nobile și extrem de delicate.

Coletul cu peripeții

În primul rând, vreau să menționez cum am intrat în posesia coletului pentru că nu l-am primit în totalitate și vreau să fac cunoscut acest aspect atât organizatorilor, cât și firmei de curierat care s-a ocupat de livrarea acestora. Eu am primit o cutie albastră, frumos ambalată, cu un șampon și un balsam cu tehnologia hairmilk. Coletul era sigilat și nimic nu m-ar fi dus cu gândul că ar fi fost vreo problemă în acest sens.

Fetele care au mai participat la această campanie au pus poze pe facebook cu un colet mult mai mare. În plus față de ceea ce am primit eu, mai erau niște eșantionae de produs pe care trebuia să le împărțim prietenilor. Am făcut această mențiune celor de la Buzzaar și se pare că au luat legătura cu firma de curierat. Nu mai rețin numele firmei de curierat pentru că m-au contactat telefonic să-mi spună că de fapt au fost 2 colete lipite și că unul s-a dezlipit și s-a rătăcit și nu mai știau exact și s-a rătăcit, dar m-au asigurat că voi intra în posesia lui. N-am mai intrat în posesia lui și nici nu-l mai vreau.

Părerea mea despre produsele Nivea Hairmilk

Eu am avut câteva probleme cu părul și tocmai terminasem un tratament. Am îndrăznit să folosesc aceste produse pentru că aveam încredere că sunt produse de calitate și că nu aveam nici un motiv să mă îngrijorez în acest sens. Acestea sunt primele produse de îngrijire a părului de la Nivea cu proteine naturale din lapte, creat special pentru părul uscat și deteriorat.

Mă vopsesc o dată la 2 luni și blondul se știe că este foarte pretențios. Pe lângă produsele cunoscute de îngrijire a părului, folosesc și diverse măști sau uleiuri care să-l ajute să arate bine și să nu pară sub nici o formă deteriorat.

Formula inovatoare a șamponului Nivea Hairmilk este special dezvoltată pentru a regenera părul fără să-l încarce. Proteinele naturale pătrund în profunzimea firului de păr, îl regenerează din interior și creează un strat protector la suprafața acestuia.

Părerea mea după folosirea produselor:

M-am împăcat foarte bine cu aceste produse și părul meu s-a comportat absolut normal. a primit hidratarea și catifelarea de care aveam nevoie și părul meu nu s-a îngrășat mai repede ca de obicei. Culoarea acestuia se poate confunda foarte bine cu cea a laptelui şi este de un alb mat. Eu mă spăl o dată la 3-4 zile pe păr și folosesc o mască pe păr înaintea folosirii șamponului. Șamponul a fost foarte spornic și balsamul a completat perfect acțiunile șamponului. Sunt nişte produse bune care merită încercate. Eu sunt de părere să acordaţi credit acestui şampon pentru că merită.

Voi aţi folosit aceste produse Nivea? Vă tentează?

You may also like

4 comentarii

  1. Din ce am inteles eu, gama e mai mult pentru parul uscat si sunt inca rezervata in a o incerca pentru ca eu am parul foarte gras si ma tem ca o sa am senzatia aia de par nespalat chiar a doua zi dupa baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.