Imprimanta și consumabilele sunt în strânsă legătură

O imprimantă sau chiar o multifuncțională este absolut necesară ca să-ți poți desfășura activitatea la mici sau mari dimensiuni. Eu consider că aceasta este indispensabilă pentru că se găsește tot timpul câte ceva de scos la imprimantă și este chiar un disconfort să apelezi la altcineva care să te poată ajuta în acest sens.

imprimanta-minCât de utilă este o imprimantă?

Prima imprimantă pe care mi-am luat-o era pentru contabilitatea primară pe care-o țineam la propria firmă. Trebuia să mă verific dacă toate sumele introduse erau bune și exista și o metodă prin care mă puteam verifica dacă totul este bine. Preferam ca tabelele finale să le listez pentru că-mi era mult mai ușor să le urmăresc direct pe hârtie, decât să stau cu ochii în calculator.

Mi-am cumpărat cea mai ieftină imprimantă care avea posibilitatea să listeze color și alb negru. Este foarte important să ai posibilitatea de refill la vechile cartușe. Imprimanta mea avea această posibilitate și am găsit tonner refill Samsung pe Mival.ro Am găsit aici multe consumabile de care aveam nevoie și prețurile erau mult mai bune decât ce am mai găsit pe piață.

multifunctionala-minConsumabilele – mai importante decât imprimanta în sine

În momentul în care vrei să faci o investiție într-o imprimantă, clar este că ai nevoie de ea la scară mare. Consumabilele sunt poate mult mai importante pentru că acestea se schimbă destul de des și ai nevoie de oferte bune pentru a nu da pe acestea mai mult decât imprimanta în sine. Eu mi-am schimbat vechea imprimantă cu un gen de multifuncțională care să poată să-mi permită să fac mai multe cu ea.

Printre avantajele acesteia se numără și printarea de poze, scanarea documentelor și posibilitatea de a crea un pdf fără prea multe eforturi și nu în ultimul rând listarea rapidă. M-a mulțumit acest gen de imprimantă și chiar am găsit-o completă. Nu mai aveam nevoie de absolut nimic. Problema a venit în momentul în care cartușul cu care ea a venit, a trebuit schimbat. Aveam nevoie de umplerea cartușului vechi cu o exactitate cât mai mare pentru că attfel nu îmi mai ieșeau pozele cu claritate maximă și nici imprimanta nu ar fi pers la parametri maximi.

Mival.ro – profesioniștii de la distanță

Mi-am luat ultimele consumabile de la ei și pentru că nu mă descurcam cu câteva probleme care au apărut pe parcurs, am îndrăznit să îi sun și să cer câteva lămuriri. M-am bucurat că la capătul telefonului am întâlnit un profesionist care a știut să mă îndrume exact cum trebuie să procedez ca să elimin erorile pe care imprimanta mi le dădea. Ce-i drept nu era mare lucru, dar singură nu m-aș di descurcat.

 

You may also like

2 comentarii

  1. corect. Trebuie sa stii treaba asta de la inceput si sa iti faci un calcul la imprimanta sau multifuntionalul pe acre vrei sa-l cumperi, sa vezi cat de costa consumabilele pe o luna si daca e rentabil.Mai bine dai mai mult pe un aparat la care consumabilele sunt mai ieftine, parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.