Cât de ușor este să închiriezi o mașină de la rent a car Cluj

În momentul în care ai o mașină probabil că nu vă stă gândul la asta. Ideea este că eu mereu am avut mașină și nu am avut nevoie să închiriez una. Problema a venit în momentul în care am avut probleme cu mașina și trebuia să plecăm din oraș. Toți prietenii erau plecați, cunoștințele apropiate erau și ele plecate și nu prea aveam soluții. Am făcut ceva căutări pe internet și am găsit soluții într-un final.

Probleme cu mașina

Anul trecut trebuia să mergem la munte împreună cu majoritatea prietenilor noștri. La scurt timp după ce am ieșit din oraș a apărut o problemă. Nu puteam accelera și mai mult de 50 km pe oră nu mergea. În bord apăruseră ceva erori și așa ne-am dat seama că nu putem merge cu ea așa. Nu am fi fost în siguranță și drumul era de 2-3 ore. Am anulat tot pentru că nu am rezolvat nimic cu mașina și chiar necesita reparații de durată.

Mașină de închiriat

O mașină de închiriat nu este tocmai la îndemâna oricui. De fapt am vrut inițial să împrumutăm o mașină de la prieteni. Oricum ar fi, este o situație delicată pentru că nu prea îndrăznesc asta. Mi se pare un lucru atât de personal încât nici nu îndrăznesc să propun. Mă pun eu în situația în care ar trebui să dau cu împrumut mașina mea și parcă nu mă înduplec.

Pentru că planurile erau făcute pentru acea perioadă am zis să închiriem o mașină pentru 5-7 zile. Evident că nu m-am lovit de problema asta până acum și nici măcar nu știam la cine aș putea apela. Întâmplarea a făcut ca una din prietenele mele care veniseră din Anglia, au apelat la rent a car Cluj aeroport o mașină pentru a o folosi pe toată perioada șederii lor acasă. În felul ăsta am putut să aflu câteva detalii des pre aceste servicii și să-mi fac curaj să închiriez și eu una.

Ce trebuie să știi dacă vrei să închiriezi o mașină

Maniarent.ro este un site care are mașini de închiriat în mai multe orașe așa că puteți apela cu încredere la ei. Un alt mare avantaj al acestora este faptul că mașinile lor pot fi închiriate din aeroport. Sunt multe persoane care aleg să facă asta pe perioada vacanței lor în România. Sunt foarte multe modele de mașini disponibile așa că avem de unde alege. Puteți să vă orientați către cea mai ieftină variantă, dar puteți opta și pentru mașini mai mari sau mai puternice dacă vreți experiențe noi. Mai sunt persoane care sunt curioase să vadă cum sunt unele mașini mai puternice și în cazul ăsta varianta aceasta ar fi perfectă pentru a se familiariza cu mașina și pentru a vedea dacă se potrivește conform cerințelor.

Unul dintre aspectele pe care vreau să le punctez din start ar fi faptul că trebuie să plătiți o garanție de 200-300 euro. Asta este în funcție de mașina pe care intenționați să o închiriați. Acești bani sunt restituiți în totalitate în cazul în care mașina este adusă într-o stare perfectă. Ideea este că aflați absolut toate detaliile despre mașină, despre garanție sau chiar despre suma care este plătită direct pe site. Prețul plătit pentru închirierea mașinii scade pe măsură ce intervalul de zile ales este mai mare. În dreptul fiecărei mașini au diferite praguri așa că toate detaliile sunt disponibile pe site. Oricum ar fi prețul diferă și în funcție de mașina aleasă și tocmai din acest motiv nu vin cu niște sume exacte.

Conduc în siguranță o mașină închiriată

Toate mașinile care sunt date spre închiriere sunt verificate periodic. Am garanția că acestea sunt la punct cu toate reviziile și asta mă face să am un plus de siguranță. Chiar dacă conduc o mașină pentru 2-3 zile este important să știi că nu există posibilitatea să apară probleme și să rămâi în drum cu mașina. Asta a fost și experiența mea. Între timp mi-am rezolvat și problema mașinii mele, dar dacă aș fi nevoită să închiriez o mașină, cu siguranță aș apela tot la ei …. cu cea mai mare încredere.

Voi ați apelat până acum la vreo firmă de mașini de închiriat?

You may also like

12 comentarii

  1. Nu am închiriat niciodată o mașină și sincer nici nu știam de ce anume ar fi nevoie.Sper sa nu fie cazul,însă e bine de stiut

  2. Am inteles ca e mai greu sa inchiriezi masina in Romania decat in strainatate. Noi mereu cand inchiriem in strainatate, procesul e rapid.

  3. Pentru noi nu a fost nevoie, tocmai ne-am schimbat masina chiar, dar nasii nostri au avut nevoie pentru nunta noastra pentru ca nu locuiesc in Romania si au venit cu avionul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.