Rochie verde bodycon de la Zaful (OOTD)

Îmi plac rochiile mulate și am zis să încerc și una cu mânecă lungă. Ce-i drept, n-am mai avut de mult una atât de mulată. Am dat o comandă pe Zaful special pentru această rochie și m-am gândit din start s-o asortez cu această pereche de cercei. Comanda mi-a ajuns la poșta locală și a durat în jur de o lună.

Pentru că am purtat-o într-o zi cu soare, dar cu ceva dinți, am îndrăznit să port dresuri. Fotograful n-a vrut să mă streseze și n-a vrut să-mi zică că nu se vede tocmai ok. Am văzut eu în poze după ce-am ajuns acasă. Aștept critici și cure de slăbire în comentarii. 🙂

Cercei – link

Rochie – link

Rochia are un material tare și ușor elastic. Între noi fie vorba, mergea un număr mai mare. Eu mi-am luat, ca de obicei, mărimea L și ar fi mers lejer un XL. Îmi place totuși foarte mult materialul. Este foarte bun pentru o zi ușor mai răcoroasă și evident pentru un trup perfect sau aproape perfect pentru că se vede cam tot prin ea. Când spun asta mă refer la burtică.

Mi-am luat o pereche de cercei cu care să pot asorta rochia. Sunt foarte ieftini și n-am dat pe ei nici măcar 10 lei. Accesoriile sunt foarte ieftine pe site-urile astea chinezești și merită din plin o astfel de investiție. dacă căutați aceleași accesorii în magazinele noastre, le veți găsi cu mult mai scump decât pe Zaful.

Mi s-a rătăcit sau am pierdut vreo comandă Zaful?

Multă lume îmi pune aceste întrebări și tocmai din acest motiv vreau să elucidez și problema asta. Toate comenzile mi-au ajuns și nu s-a pierdut nici una. Se mai întâmplă cazuri în care comanda este fracționată și primesc produsele din aceeași comandă în colete diferite. De 2 ori mi s-au întors comenzile înapoi din cauza poștei române care a cam uitat să mă informeze de acele colete și firmele au fost drăguțe și mi-au retrimis coletul. Important este că Zaful are transport gratuit pentru comenzile mai mari de 30$.

Ați plasat vreo comandă pe Zaful? Ce părere aveți de site-urile chinezești?

You may also like

22 de comentarii

  1. Aoleu, cat de bine îți stă cu rochia asta.. Te prinde culoarea asta de vedere închis..Îmi place tot, nu am ce să-ți reproșez.

  2. Nu pari să ai nevoie de cură de slăbire, îți stă chiar bine cu rochia. De aici eu nu am nicio comandă făcută, dar tot văd pe la tine chestii faine și uneori mă tentează și pe mine să umblu la buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.