Unde găsim rochii mamă/fiică

O dată cu venirea pe lume a fetiței mele au început să mă pasioneze hăinuțele de copii, și în special cele de fetițe. Îmi plac hăinuțele vesele, colorate și care să se așeze frumos pe ea. De multe ori îmi pare atât de rău că nu apucă să îmbrace hăinuțele de prea multe ori pentru că-i rămân mici. Oricum ar fi, trăiesc clipa și mă bucur de aceste momente frumoase.

midnight-moon-clar-de-luna-minRochii mamă/fiică

Fetița mea are abia 3 ani și până acum câteva luni nu mă gândeam să mă pun pe căutat hăinuțe asemănătoare pentru amândouă. Totul a început în momentul în care am aflat că în octombrie urmează să cununăm. Toată lumea care aude despre acest eveniment, mă întreabă dacă eu și Cristina vom avea aceeași ținută!

Pentru că marea majoritatea prietenelor mele mi-au pus această întrebare, am zis să mă pun pe căutat și să văd ce modele găsesc sau ce aș putea purta cu această ocazie. Mă gândeam să găsesc mult mai multe oferte pe internet și totuși m-am oprit asupra site-ului Radu Elena Atelier. Ofertele sunt puține sau poate nu am știut eu cum să caut. Am fost mulțumită de ce am văzut aici. Îmi doream o fustă din tutu pentru amândouă și aici am găsit modele pentru amândouă și chiar ne putem alege dimensiunile pentru acestea.

De ce m-am oprit la Radu Elena Atelier?

În primul rând o prietenă mi-a spus că a auzit despre acest site și că a văzut produsele lor. Calitatea materialelor ste excelentă și modelele parcă par mai frumoase în realitate decât pe site. Am pățit și eu așa, să îmi placă mult mai mult modelul decât cel pe care l-am văzut eu pe site. În realitate era același model, dar faptul că modelul ales mă avantaja, mi-a dat impresia că acea rochie este mult mai spectaculoasă.

pure-ballerina-mama-min

Pe site (www.raduelenaatelier.ro) sunt propuse câteva modele. Ele pot fi personalizate în funcție de dorințe și de exemplu la acest model, poate fi modificată lungimea fustei. Pentru mine ar fi perfectă să fie până-n pământ. Așa că poate fi cumpărat modelul pentru fetiță sau mămică, poate fi modificată lungimea și adaptată după propriile dorințe. Acest lucru mă încântă și mă face să mă orientez către un astfel de site.

radu-elena-atelier-min

Am găsit aici multe produse destinate copiilor. Rochița de mai sus este pentru botez și recunosc că îmi place foarte mult acest model. Mi-ar fi plăcut ca și fetița mea să fi purtat la botez o astfel de rochiță.

Prețurile mi se par mici. Cel afișat pe site este pentru ambele ținute și în momentul în care vă hotărâți, aveți posibilitatea să vă alegeți mărimea pentru ambele rochițe sau chiar să adăugați doar una în coș. Dacă sunteți în căutarea unui astfel de set sau chiar dacă vreți o rochie ceva mai specială, puteți să aruncați o privire la ofertele de pe site.

Vă plac combinațiile acestea de rochițe?

You may also like

12 comentarii

  1. ce dragut, mi-ar fi placut daca aveam o fetita sa ne imbracam la fel macar odata pentru poze…dar nu a fost sa fie, asa ca junioru e imbracat ca tata

  2. sa stii ca eu acum cateva zile ma uitam pe site-uri cu produse mama-fiica si pe-asta nu il vazusem. Cauta cumnata mea, care va fi nasa anul asta, sa ia ceva pentru ea si fetita ei de un an si gasisem numai seturi scumpe de pe la 800 de lei in sus. Chiar vine la fix descoperirea ta. I-am si trimis link sa vedem ce zice.

  3. Imi plac combinatiile si imi pare rau ca nu am facut acest pas (sa comand rochii mama/fiica) cand era Daria mica. Acum e mare si nu concepe sa se imbrace ca mami. Deh…are 10 ani 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.