Isteț de mic … la 2-3 ani!

Cristina este fetița mea răsfățată și pentru că am casa plină de jucării, am zis să trecem și la cărți. De fapt ele nu au lipsit niciodată din casă pentru că i-am luat cărți specifice vârstei ei. Problema este că nu prea vrea să asculte povești decât foarte rar și preferă cântecelele sau chiar să coloreze. Evident că la 2 ani și 7 luni ai ei, are un stil unic în care face aceste lucruri și am să vă arăt și vouă.

istet-de-mic-min

Carte pentru copii de 2-3 ani

Cărțile cu povești nu au fost printre cele mai atrăgătoare așa că am zis să încerc o carte cu activități specifice vârstei ei. M-am gândit că ar fi atrasă de activitățile propuse și voi reuși să îi captez atenția și în același timp să mai învețe și câte ceva. Am fost atrasă în primul rând de faptul că este o carte specială pentru vârsta ei și nici nu știam în ce constă.

Isteț de mic este o carte care este structurată pe vârste. Se mai găsesc și pentru alte grupe de vârste, până în jurul vârstei de 6 ani. Sunt interesante pentru că le dezvoltă imaginația, creativitatea și sunt pe înțelesul lor. Găsiți aici toate cărțile pe care le-am găsit.

carte-copii-2-3-ani-minCartea este structurată pe 4 domenii de interes precum: limbaj, orientare, exerciții grafice și cunoaștere. Dacă m-ați întreba pe mine, eu consider că această carte este mai potrivită pentru 3-4 ani. Cristina este atrasă de mâzgâlit, lipit și de culori. Eu v-am pus 4 poze din carte ca să vă puteți face 0 idee despre ceea ce este în interiorul cărticelei.

Cistina îi spune acestei cărți hapciu, hapciu după numele primei poezii. Îi place foarte mult poezie și spunem amândouă hapciu, hapciu. În rest, sunt activități diverse în carte și sigur copilul va fi atras de ceea ce se întâmplă. În partea de jos a cărții sunt sfaturi pentru adulți care îi îndrumă cum să facă exercițiul paginii respective și cum să faci povestea mai atractivă.

Cred că vedeți cât de frumos am colorat crocodilul și ce dinți i-a făcut Cristina sau cea vrut să spună artistul în poza cu broscuțele. Inițial am zis să fiu strictă și să nu stric cartea, dar am realizat că ea este un copil și dacă ea vrea să lipească abțipildurile pe dos sau dacă vrea să coloreze haotic, trebuie să o las.

Găsiți această carte aici la editura Corint și mi-am mai luat alte câteva titluri pe care urmează să le prezint în zilele următoare.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

15 comentarii

 1. Ce amintiri imi trezeste postarea ta!
  Asa lucram cu ambii copii cand erau mici…tot felul de crafturi, carti pentru dezvoltarea inteligentei…
  Frumoasa perioada!
  Spor la joaca si la invatat!

  1. Trebuia sa recunoască de unde sunt acele părți ale animalului. Cred ca abia pe la 3 ani o sa înțeleagă! 🙂

 2. Desi exista multe aplicatii sau jocuri de acest gen pentru copii, ma bucur ca mai exista si copii care se bucura la varianta fizica, pe hartie a acestor gen de activitati

  1. Si asa sta o grămada cu naiul in telefon. Incerc sa mai fac activități de genul cu ea ca sa fie atrasa si de colorat, mâzgălit, etc!

 3. in ziua de azi sunt foarte multe carti pentru copiii foarte mici. E normal ca ei sa se dezvolte intelectual mai repede si mai bine decat am facut-o noi. Eu nu-mi amintesc sa fi avut parte de astfel de lucruri pana tarziu prin clasa I.

 4. Astfel de carti sunt de mare ajutor si ii fac pe cei mici sa iubeasca de timpuriu cartile. Eu cumparam in special clubul lui Mickey Mouse pentru ca baietelul meu le adora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.