Un adevărat gentleman poartă costum

Un bărbat în costum emană eleganța prin toți porii. Îmi este mai mare dragul să văd un bărbat îmbrăcat într-un costum, cămașă și nu mă deranjează dacă poartă un ceas. Ceasul este unul din accesoriile preferate ale mele și chiar dacă mulți spun că nu se potrivește la costum, pe mine nu mă deranjează. Costumul trebuie ales cu atenție astfel încât să fie potrivit cu dimensiunile persoanei care îl poartă.

Cum alegi cel mai bine un sacou

Mărimea costumului se alege după câteva criterii simple și nu trebuie să fii designer ca să-ți dai seama dacă un costum se așează sau nu bine pe corpul tău. Vreau să punctez și eu care sunt lucruri la care trebuie să fim atenți atunci când facem o nouă achiziție.

sacou-gentelmans-minÎn primul rând trebuie să fim atenți la umeri. Umerii trebuie să fie la locul potrivit pentru că atunci când sacoul este prea mare, umerii sunt ușor lăsați sau dacă modelul ales este mic se vede că umerii sunt ușori trași.

Lungimea mânecii trebuie să permită cămășii să iasă de sub manșetă cu 1-2 cm. Cămașa trebuie să se termine la încheietura mâinii ca să se vadă frumos. În mod normal, nu este corect ca manșeta să acopere cămașa așa că trebuie să aveți grijă și de acest aspect.

costum-gentelmans-negruSoțul meu și-a cumpărat ultima vreme câteva costume barbatesti Gentleman’s Corner de care este foarte mulțumit. Chiar dacă la prima vedere pare un costum negru simplu, în realitate materialul și croiala fac diferența. Materialele folosite sunt dintre cele mai bune.

Un costum elegant vine la pachet cu o cămașă slim fit

Cămășile sunt absolut necesare atunci când vine vorba despre costum sau chiar asortarea ei cu un sacou. Gulerul unei cămăși nu trebuie niciodată să stea peste gulerul sacoului. Acesta trebuie să stea sub gulerul sacoului și cămășile create pentru costum au un croi special.

Gentelman’s Corner are majoritatea modelelor de camasi slim fit din bumbac egiptean. Acesta este unul dintre cele mai fine materiale și cele mai apreciate. Produsele sunt importate din Italia.

Site-ul este destinat bărbaților și au diverse produse care pot acoperi cam toate dorințele bărbaților. Am văzut câteva modele excepționale de paltoane bărbătești, dar am găsit și câteva inspirații referitor la cadouri pe care le poți face unui bărbat atunci când ești în pană de idei.

Ce părere aveți despre bărbații îmbrăcați în costum?

You may also like

14 comentarii

    1. Eu cred ca si cel scund isi poate adapta costumul pentru nivelul lui de inaltime si sa-si scoata alte atuuri in evidenta

  1. Sa stii ca am vazut ca tot mai putini barbati prefera sa se imbrace la costum. De ce? Habar nu am, dar eu sunt de parere ca un barbat este mai frumos in costum decat in trening sau tinuta casual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.