Hair curls By Remington

M-am apucat să îmi cumpăr ca nebuna ondulatoare deși recunosc cu mâna pe inimă că cel mai mult îmi place cum îmi stă părul făcut cu placa. Drept urmare am complotat cu mama și ne-am luat câte unul de fiecare.

Acum vreo lună am văzut un ondulator tare drăguț la care erau muulte review-uri și am zis că trebuie încercat.

 Cam asa arată noul meu ondulator meu cel nou și sunt sigură că multe persoane l-au mai văzut. După ce l-am primit a doua zi am zis să îl pun în funcțiune pentru că eram curioasă de rezultat.

Ondulatorul Remington Ci6219 are mânerul roșu sidef și vârful este negru. În cutie în afară de ondulator am mai găsit și o husă pentru el. Este foarte ușor de folosit datorită faptului că are o clăpiță pe care fixezi vârful șuviței pe care vrei să o ondulezi după care rotești ondulatorul în așa fel încât părul să intre în spirală. Pentru bucle mai mari trebuie ținut ondulatorul 10 secunde iar pentru bucle mai mici trebuie ținut 20 secunde. Eu m-am făcut singură și nu am întâmpinat nici un fel de problemă pentru că este foarte ușor de manevrat. Am folosit ondulatorul pe părul complet uscta și m-am dat cu un ulei special pentru placă. Deși m-am făcut vineri cu el buclele se văd și astăzi(luni) evident nu la fel de definite dar părul se așează frumos. Îl recomand cu căldură tuturor. Îl puteți achiziționa și de aici iar prețul este între 140 și 150 lei în funcție de magazin.

Mi-am cumpărat și 2 perii de păr mai exact prima perie este a mamei și a costat 49 lei(o găsiți aici) iar a doua perie mi-am cumpărat-o eu și mi-a plăcut mult atât descrierea produsului cât și designul produsului prețul este tot de 49 lei(o găsiți aici)

Mama și-a ales ondulatorul Remington Pearl Wand Ci95 și cu puțină îndemânare poți realiza aceleași bucle ca ondulatorul ales de mine. Am și eu un astfel de ondulator dar cu un cilindru mult mai gros. Acest ondulator a costat 140 lei și în puteți găsi aici.

Ce ondulator vi se pare mai bun?

You may also like

4 comentarii

  1. Ondulatorul tau imi place mult, chiar ma uitam zilele trecute la el. La mine nu tin buclele nici o ora fara sa isi piarda din definire pana sa dispara de tot, asa ca nu merita sa fac o noua investitie. Plus ca am o trusa intrega Remigton si o placa de par pe care le folosesc din an in pasti. :)) Dar periile sa stii ca m-au convins, mi-as lua si eu una, cea gri. 😀

    1. Cred ca conteaza textura parului. M-a mai vazut o cunostiinta sambata care mi-a spus ca si-a luat multe ondulatoare si nu reuseste sa mentina aceșle bucle nici o zi! Parul meu oricum e putin ondulat dar sunt multumita ca le-am avut ff mult timp frumos definite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.