Relaxarea angajaților într-un outdoor team building

Vremea bună este proprice pentru a ne petrece cât mai mult timp în natură. Este suficient că în timpul săptămâni ne petrecem minim 8-9 ore într-un birou și de cele mai multe ori stăm cu capul într-un calculator. Tocmai pentru că angajatorul este conștient de faptul că avem nevoie de deconectare. Un angajat relaxat are un randament mult mai bun și pe asta mizează și marile multinaționale.

vertical-adventure-min

Alege un team building în compania profesioniștilor de la       

Vertical Adventure?

Firma organizează periodic câte un outdoor team building  și asta pare a fi pe placul angajaților. Sunt mai multe  activități care se pot desfășura în aer liber, precum: canyoning, explorare pe;teri, paintball, supraviețuire, orientare, proiecte speciale, offroad, pendul, tiroliană, rafting, rapel și cățărare. Acestea sunt doar o parte din activități. O parte dintre ele nici nu știu cum să le definesc.

Aceste întâlniri nu au ca scop doar relaxarea, ci își doresc să creeze o relație bună între angajați, să creeze echipe eficiente atât în viața de zi cu zi cât și la muncă. Câteva din obiectivele care le au aceste întâlniri sunt închegarea echipei, îmbunătățirea comunicării între echipe, motivarea, dar și detensionarea.

Excursie în crovuri pe Valea Cernei

Următoarea aventură începe pe Valea Cernei și durează 2 zile. Vertical Adventures organizează atât team buildinguri dar fac și întâlniri cu pasionații de aventuri care sunt iubitori de natură. Această excursie are loc în perioada 7 – 9 aprilie.

Eu recunosc că nu sunt o mare aventurieră și că urcatul pe stânci și mersul prin pădure nu este punctul meu forte, dar nu toată lumea este atât de comodă ca mine și sunt persoane care fac acest lucru cu drag. Cu toate că nu sunt adepta rătăcirii prin pădure și mersului aventuros pe stângi, nu pot să nu remarc prețul scăzut al acestei aventuri.

vertical-adventures-trekking-minAgenda sună cam așa:

  • vineri este întâlnirea la Valea Cernei și cazarea
  • sâmbătă dimineața este plecarea la trekking prin crovurile din munții Mehedinți
  • duminică se vizitează cascada Vânturătoarea

Petru că cei de Vertica Adventures știu exact cum trebuie să te echipezi pentru o astfel de peripeție, este menționat din start strictul necesar. Este nevoie de încălțăminte cu tală aderentă, geacă de ploaie, mănuși subțiri și un rucsac în care să încapă apă și mâncare pentru o zi. Toată această aventură cu mâncare și cazare costă doar 160 lei și include ghizi, cazare și fotografii profi. Din câte am înțeles, în luna martie au reduceri de 15% și acest preț este deja redus.

Cred că va fi o excursie relaxantă și sper că am venit în ajutorul persoanelor care iubesc acest stil de distracție!

 

 

 

You may also like

15 comentarii

  1. Pppffff.. ca n-am trait si eu cand lucram moda asta moderna cu team building si daca stau bine sa ma gandesc, firmala care am lucrat chiar era si ea o multinationalafiindca tot vad ca e un termen la moda Nu stiu pentru angajator cat de comod este dar pentru angajat pare tentant

  2. ce faina idee, din pacate nu s-au facut din astea la mine la lucru pana am intrat eu in prenatal…nu mai pot de ciuda 🙂

  3. Peripetiile acestea nu sunt de mine, desi cred ca sunt amuzante, dar mie imi e frica sa urc si pe o poteca normala daca e mai inclinata. Sunt praf! Copil de oras fara ambitie ;))

  4. Am fost si eu intr-un team building cu o firma cu care colaboram. O intreaga echipa ne-au facut sa ne cunoastem mai bine pe noi si intre noi. De la jocuri de echipa pana la jocuri individuale.

  5. Sunt tentant! Sunt sigură că te vei distra de minune. Și eu am fost în team-buildinguri de unde m am inspirat pentru a avea excursii de succese cu prietenii. Să ne împărtășești și feelingul de după!

  6. Suna minunat in teorie. Practica ne omoara. Poate firmele marui fac astfel de evenimente dar la cele mici nu ai sa vezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.