Ce mare brânză, e o brânză!!!

Weekend-ul acesta am fost plecată de acasă și nici nu mi-a păsat că am lăsat frigiderul gol. La urma urmei nu venea nimeni în lipsa mea să se servească, dar problema a fost duminică, la întoarcere, când nu aveam mai nimic de mâncare în afară de câteva sortimente de brânză.  Sunt un mare fan brânză și cu toate astea nu avem nici o legumă cu care să le pot servi. Am scos-o la capăt cu o porție de paste cu anșoa și roșii cherry. O rețetă excelentă, ușoară și extrem de gustoasă.

Ce se întâmplă când ești puțin mai neîndemânatică!

Boacănele mă caracterizează și mi se întâmplă frecvent să fac câte o prostioară doar că ultima a cam pus capac. M-am gândit să merg într-un supermarket ca să-mi iau cam tot ce am nevoie și să nu fiu nevoită să umblu prin mai multe magazine. Știu că sunt persoane care nu agreează acest stil de cumpărături pentru că cheltui mai mult decât îți propui și cumperi multe lucruri la promoție de care nu ai nevoie.

cutie-delacoFoarte rar îmi fac listă cu ceea ce am de cumpărat, dar am în minte o listă conturată care îmi permite să o adaptez în funcție de ce găsesc la ofertă. De exemplu, în Carrefour găsesc mai tot timpul promoții la crema de brânză pufoasă de la Delaco. Aceasta este preferata fetiței mele și o mănâncă goală, de cele mai mult ori.

Stă să plouă cu Delaco

Mă îndrept către standul în care știu că găsesc brânza pufoasă de care eu aveam atâta nevoie și mă întind după mai multe sortimente ale brânzei Delaco. Iubesc varianta clasică, dar și cea cu verdeață sau cu ton. Cum mă tot întindeam eu peste raft ca să îmi iau una, două cutii, se aude un zgomot și simt cum încep să-mi cadă peste picioare o grămadă de cutiuțe mici. Cred că m-am făcut verde la față și am simțit mulți ochi ațintiți asupra mea.

Deja îmi făceam scenarii în cap și vroiam să mă apuc de numărat cutiile care le spărsesem sau le stricasem și să mă îndrept cât mai repede la casă, când din senin a apărut un angajat și mi-a zis că suportă și ei o parte din produsele degradate. În concluzie, am plătit 9-10 cutii parcă și am plecat în secunda doi. Nu îmi terminasem cumpărăturile, dar nici nu mai aveam dispoziția necesară.

Tura viitoare voi fi mai atentă și sper să nu mai fac nici o boacănă. Nu am plătit prea mult doar că m-am simțit aiurea și mi-am luat câteva cutii bune cu brânză.

A mai pățit cineva chestii de genul?

Am scris acest articol pentru Spring Superblog proba 2

You may also like

21 de comentarii

  1. Adevarul e ca nu e prea placut incidentul dar ce mai conteaza daca ai plecat acasa cu Delaco, face toti banii. Asta spun eu care sunt cel mai mare fan branza. Nicio zi fara branza dar eu as putea sa schimb sloganul in „nicio masa fara branza ” Delaco

  2. Recunosc ca eu nu prea mananc astfel de produse. Prefer branza direct de la vaca 😉
    Bafta in continuare!

  3. Da, eu am patit-o la raftul cu dulciuri, la ciocolata :))) Era un copil in fata mea si eu vroiam sa iau o ciocolata peste capul lui cumva si nu stiu ce am facut eu sau ce a facut copilul, ca dintr-o data au cazut peste el cateva ciocolatele :))) Am ras, le-am strans si le-am pus la loc si mi-am vazut de drum, eu am cumparat doar ce vroiam initial :))

  4. si eu sunt mare fan branza, s-aacentuat mai ales in sarcina iar acum nu am nici macar o zi fara lactate..delaco nu am incercat desi tot vad reclama

  5. Hihi eu nu am patit asta niciodata, dar nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi. In general sunt foarte grabita si asta ma face neindemanatica. Respect magazinului, altele nici nu s-ar fi uitat si te-ar fi pus sa platesti fiecare cutie in parte.

  6. eu sunt destul de neindemanatica de felul meu dar la performanta asta nu am ajuns, In schimb, am nimenti o data o sticla cu lapte sparta si a zbierat la mine o angajata de la curatenie ca i-am murdarit podeaua. Pacat de branza ca tare buna e! macar de varsai si tu alta marca >))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.