O ceașcă de cafea pentru un moment de relaxare

Cafeaua merge de minune asociată cu o țigară. Asta aș fi spus dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3 ani și evident că nu mă gândeam cum să despart aceste 2 vicii. În ultimul timp s-au schimbat multe în viața mea și pot să spun că cele 2 vicii s-au separat complet. Am renunțat complet la fumat constrânsă de situație, mai exact am rămas însărcinată, și mă bucur că nu m-am reapucat. La cafea nu am renunțat decât pentru o scurtă perioadă de timp.cafea-si-mici-placeri-min

Nici o dimineață fără cafea

Nopți nedormite și multă agitație în jur …. Evident că nu poți face față atunci când ai parte de un copil care nu doarme și mai grav, nu te lasă nici pe tine să dormi. Mai greu este să te trezești la 7 dimineața și cu ochii mici și fără pic de energie, să fi nevoită să colorezi, să te joci și să cânți cântecele.

Cam atunci a fost momentul când am început să beau cafea în cantități mari. Era singura mea bucurie de 5 minute. Mă trezeam cu puțin timp înaintea copilului, îmi făceam o cafea și o savuram cu ochii pe geam și mă hidratam cu un pahar de apă rece. În felul ăsta mă relaxam și mă trezeam mult mai binedispusă. apa-de-izvor-lafantana-min

La fântâna are o cafea excelentă

După un an și puțin m-am întors la vechiul job și așa am realizat că la muncă nu este atât de solicitant ca jobul de mamă full time. Cele 8-10 ore de muncă mă ajutau să ajung acasă relaxată și mult mai înțelegătoare. Am suspinat câteva zile de dorul copilului, dar m-am obișnuit în câteva săptămâni și nu pot spune că regret decizia luată.

kafune-intenso-minFirma a făcut o investiție și a vrut să le creeze toate condițiile angajații și au adus un aparat de cafea. Kafune este brandul propriu de cafea La Fântâna creat de către specialiștii de tradiție ca brand superior din sortimente de boabe. Cafeaua capătă un gust proaspăt și un miros plăcut datorită faptului că este râșnită și preparată imediat așa cum este recomandat de către specialiști.

Secretul unei cafele bune este să fie completat de un pahar de apă rece și o cafea. Nimic nu se compară cu o cafea la birou și în felul ăsta merg cu drag la muncă.

Tu cu ce combinați o ceașcă de cafea?

Am scris acest articol pentru competiția Spring Superblog 2017 proba 1

You may also like

7 comentarii

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 1. ”Cuplul” apă + cafea, element al culturii organizaționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.