Noua gamă de absorbante – Always Platinum

Trebuie să recunosc că acest subiect este delicat și relativ intim. Mai citesc articole legate despre menstruație doar că eu nu am scris absolut nimic legat de asta. Poate că a venit momentul să îmi fac curaj și să deschid acest subiect cu atât mai mult cu cât am 2 fete pe care voi trebui să le pregătesc pentru acele momente. Eu sunt de părere că atâta timp cât primesc toate informațiile necesare nu au de ce să se panicheze. Cu siguranță vor gestiona bine situația dacă se orientează către acele produse.

Menstruația

Menstruația este un fenomen absolut normal. Nimeni nu ar trebui să se teamă de momentul apariției acesteia. Ea poate apărea de la 9 la 15 ani și în ultimii ani acesta apare tot mai frecvent la fetele de 9, 10 ani. Nu vreau să detaliez foarte mult acest subiect. Vreau doar să merg în zona protecției și a produselor folosite pe perioada menstruației.

Aceasta poate ține între 3 – 7 zile și fluxul ei poate diferi de la o zi la alta, de la o persoană la alta. Tocmai din acest motiv este posibil să ai nevoie de un anumit timp de absorbant în primele zile sau să folosești produse diferite pe perioada nopții.

Multă vreme m-am ferit să spun celor din jur că mă aflu în acea perioadă a lunii. Nici acum nu înțeleg care era rușinea, dar cert este că preferam să povestesc aceste aspecte doar cu prietenele mele cele mai bune. În rest nu spuneam nimănui detalii legate de acest subiect. Multe dintre informațiile obținute erau din revistele pentru adolescenți. Acum informațiile sunt mult mai accesibile pentru că ele sunt la un click distanță. Este nevoie doar să scrii în google subiectul pe care-l dorești să-l aprofundezi și afli tot ce ai nevoie în cele mai mici detalii.

Always Platinum – mai mult confort, mai multă protecție și mai delicat

Always este de foarte mult timp pe piață și aș putea să spun că și eu le-am folosit încă de la început. În acea vreme nu erau atât de diversificate produsele, dar chiar și așa te puteai proteja foarte bine cu ajutorul acestor produse. Secretul este să nu le ții mai mult de câteva ore. Nu este igienic să le porți o perioadă foarte lungă de timp și în felul ăsta nici nu există riscul să te păteți.

5 beneficii pentru confortul meu

  • aripioare fine ca mătasea – acestea sunt foarte fine pentru a nu crea iritații
  • 3D Leakguard – Always oferă o protecție incredibilă cu ajutorul absorbției anti-scurgeri 3D, care ajută la prevenirea scurgerilor laterale
  • 1000 micro-pernuțe – acestea oferă un confort sporit pentru o protecție fără griji
  • Design SoftFit – cu ajutorul acestui design se adaptează în mod confortabil corpului
  • Tehnologia Odour-lock face ca mirosurile neplăcute să fie blocate și neutralizate în loc să fie doar mascate

Trebuie să recunosc că toate aceste beneficii rezolvă problemele cu care noi, femeile, ne confruntăm atunci când suntem în acele zile.

4 modele de pachete Always din care putem alege

Nu este tocmai o noutate faptul că cei de la Always au scos 4 pachete în funcție de fluxul menstruației. Înclin să cred că modelele vechi nu erau numerotate cu numere, dar pe aceste pachete apar și numere. 1 pentru flux normal(4 picături), 2 pentru flux super(4 picături), 3 pentru noapte(5 picături) și 4 pentru secure night(6 picături). Dacă nu sunteți la prima experiență de genul cu siguranță cunoașteți care sunt produsele de care aveți nevoie și care vă pot satisface nevoile.

Eu personal am evitat modelele pentru noapte pentru că sunt foarte lungi și nu mi se părea că am nevoie de mai multă protecție pe timpul nopții. Fiecare știe exact care sunt produsele de care au nevoie și puteți să le încercați pentru că aceste absorbante sunt foarte accesibile ca preț.

Îmi plac mult că sunt foarte subțiri, le aplică cu ușurință pe slip și ar fi de preferat ca după folosire să folosiți ambalajul lor pentru a le arunca. Nu uitați să schimbați regulat absorbantul. Am tot citit și ginecologii recomandă să fie purtate 3-4 ore pentru a nu fi umezeală în zona genitală pentru a favoriza apariția altor probleme.

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.