Am nevoie de un aparat foto care depășește bugetul meu

Am o lungă întreagă de dorințe și evident că pe toate le vreau în luna cadourilor. Nu cred că are rost să vă spun că îmi doresc un parfum puțin peste limită, îmi doresc un ceas care pentru că nu mi-am mai cumpărat de mult timp unul și aș mai vrea și un aparat foto profesionist, mai exact un DSLR.

credit-card-1520400_960_720-minDrumul meu către atingerea dorinței supreme

Aparatul acesta mi-ar fi de mare ajutor pentru că în ceea ce privește munca mea pe blog este aproape obligatoriu. În prezent am un aparat cu care îmi fac pozele și sunt mulțumită, dar îmi doresc să evoluez și să trec la un alt nivel. problema este că nu prea am susținerea din partea soțului. El este de părere că ceea ce folosesc în prezent este suficient de performant ca să-mi satisfacă dorințele și să am acea claritate de care vorbesc eu. Nu mă înțelege că am nevoie de câteva funcții suplimentare.

Am început prin a-l pregăti. I-am zis că îmi doresc un aparat foto CANON D5300. Cred că aparatul ales are un preț puțin peste medie, dar funcțiile cu care se laudă în ridică în top și este cel mai cumpărat aparat de către fotografii amatori și nu numai.

Aparat foto în rate? Se poate!

Eu sunt de părere că trebuie să lupt pentru visele mele și dacă îmi doresc mult un lucru trebuie să mi se îndeplinească și această dorință. Nu am de unde să scot acum cash 2.400 lei ca să-l pot cumpăra cu banii jos, așa că m-am gândit să apelez la un credit. Merg pe ideea că suma nu este chiar atât de mare și ratele le voi putea susține singură.

credius-minMi-aș dori să pot să îl pun pe 2 ani și să plătesc 100 lei sau puțin peste 150 lei. În felul ăsta nici nu simt cum trece timpul și ratele ar fi destul de mici. Trebuie doar să mă prezint cu actele doveditoare ca să văd dacă mă pot încadra pentru un credit și sper ca de 1 – 8 martie să găsesc aparatul cu o reducere și mai mare.

Creditul pe care intenționez să îl iau este doar cu buletinul și sper să îl primesc cât mai rapid. Știu că lumea fuge de instituțiile financiare nebancare pentru că dobânzile practicate sunt puțin mai mari, dar în același timp eu am văzut transparență și atâta timp cât știu că vreau să împrumut 2.000 lei și rata este x, îmi asum să dau o sumă în plus peste cea împrumutată.

Atâta timp cât totul este la vedere și îți poți face treaba cu banii primiți într-un timp cât mai scurt eu cred că este chiar ok.

A mai apelat cineva la o instituție nebancară? Credeți că fac alegerea potrivită?

 

You may also like

3 comentarii

  1. mi se pare un sistem bun, si iti iei ce vrei nu dai toti banii odata decinu ai gaura in buget, eu as vrea un telefon nou

  2. Eu nu am apelat dar stiu foarte multe persoane care au apelat si este O. K. atat doar ca dobanda intradevar este putin mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.