WorldVentures – clubul călătoriilor cu preț redus

WorldVentures este o companie de vânzări directe care oferă serviciile unui club de vacanță furnizându-le membrilor săi excursii și vacanțe premium la prețuri reduse. Toate aceste informații pot fi găsite pe aplicația special creată Dream Trips.world-ventures-min

Călătorește cu bani puțini

Călătoriile sunt domeniul meu de interes. Îmi place să călătoresc și să mă plimb atât cât pot de mult. Dacă ar fi posibil aș vota ca numărul de zile de concediu să fie mai mare de 21 de zile. Mie îmi dă impresia că sunt prea puține și nu mă pot distra așa cum trebuie. Vacanțele acestea trebuiesc planificate din timp sau mai există varianta vacanțelor last minute care te ajută să pleci pe nerăsuflate în vacanță. Parcă este mai frumos să știi că pleci de azi pe mâine ca să nu te mai gândești cu câteva luni înainte cum ar fi în vacanță. Toate au avantajele și dezavantajele lor.

Evident că atunci când alegi o vacanță iei în calcul mult criterii precum destinație, ce poți vizita, cât merg cu avionul și nu în ultimul rând cât trebuie să plătim pentru acea vacanță. Pe lângă bani pe care-i plătim efectiv pentru vacanță trebuie să mai avem și niște bani la noi, cel mai probabil nu sunt toate mesele plătite și în concluzie se mai face o cheltuială și cu masa și dacă mai vrem să vizităm puțin, se adună.

WorldVentures în România

Recunosc că acest concept este nou și pentru mine și nu am mai auzit despre el. WorldVentures România a luat ființă la sfârșitul anului 2005 și are reprezentanți și membri în alte 26 de țări. Parcă sună încurajator când vezi cât de dezvoltat este acest sistem de vânzări directe care furnizează membrilor săi excursii și vacanțe premium la preț redus.

Acest sistem este unul de tip MLM. Și când am auzit asta chiar am zis că pare ciudat să aud despre un MLM al călătoriilor. Ideea este simplă la prima vedere. Ca să poți vedea ce oferte sunt trebuie să-ți iei aplicația Dream Trips și ca să-ți poți face un cont, ai nevoie de o invitație a unui membru existent. Motivația pentru acest mic detaliu este că cineva trebuie să ia un comision. Sună interesant și cred că sunt tentată să pătrund mai profund în această schemă și să aflu cât mai multe detalii.

Voi știți ceva despre acest program? A folosit cineva acest sistem de a călători?

 

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.