Cerceii rotunzi sunt preferații mei

Plăcerea mea pentru cerceii rotunzi este nemărginită. Am multe perechi de cercei și mai multe perechi descompletate. Cerceii rotunzi sunt potriviți pentru diverse forme ale feței și merg în combinații cu foarte multe ținute. În ultimele mele poze veți observa cu ușurință o pereche de cercei rotunzi de care sunt îndrăgostită. În poza de mai jos este doar un exemplu, dar sunt multe poze în care îi port.pulover-crem-fashionmia-minAtunci când trebuie să plec de acasă și sunt pe fugă nu am timp să mă aranjez foarte mult și totuși nu ies niciodată din casă fără cercei și fără rimel. Un alt aspect la fel de important este părul. Părul trebuie să-mi stea bine și să fiu eu mulțumită de el. Nu știu cum să explic în cuvinte, dar dacă părul îmi stă bine, am o pereche de cercei rotunzi argint superbi care să mă avantajeze și un rimel, este suficient cât să mă simt bine în pielea mea.

bonprix-bluza-subtire

Cerceii de argint sunt tolerați de multe persoane

Pentru că sunt înaltă și am părul lung pot purta cercei rotunzi simpli mult ceva mai mari. Îmi plac mult genul acela de cercei. În ultimul timp am început să am probleme de la unele perechi de cercei și singura rezolvare a fost folosirea unor perechi de cercei de argint.

Argintul îl tolerez foarte bine și nu am avut niciodată probleme de la aur sau argint. Se găsesc suficient de multe modele și pe argint așa că am de unde să-mi aleg. Ultima pereche de cercei de argint am primit-o de Crăciun de la soțul meu. Știe că am o slăbiciune pentru cercei.

Ceasul folosit ca și accesoriu

Nu același lucru îl pot spune despre brățări. Folosesc foarte rar brățări și cel mai des veți vedea la încheietura mâinii mele ceasul. Am câteva ceasuri pe care le iubesc și îmi place să îmi cumpăr cât mai multe modele. Important este să îmi placă și să se așeze frumos pe mâna mea micuță. Fie că este un ceas de firmă sau unul ceva mai ieftin, sunt atrasă de modele și de diversele brățări ale ceasului.

Ceasul trebuie asortat cu cerceii sau cu ceva din ținuta noastră. Dacă vreau să port o pereche de cercei argintii, atunci voi purta un ceas cu o curea metalică argintie sau dacă are curea de piele, cadranul trebuie să fie argintiu. Ceasul auriu se potrivește cu o pereche de cercei de aur.

Dacă aveți cea mai mică problemă în ceea ce privește asortarea celor 2 produse, mai bine renunțați la unul din ele. Este de preferat să faceți asta din start.

You may also like

7 comentarii

  1. Eu nu port cercei rorunzi. Am fata rotunda si nu imi sta bine. De regula port cercei mici sau lungi 🙂
    Sa-i porti cu drag 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.