Zaful este printre puținele site-uri care lansează moda

Zaful este printre puținele site-uri chinezești unde găsești cele mai la modă lucruri. Nu de puține opri am văzut câteva idei de ținute pe site și ulterior le-am văzut la prezentări sau în magazinele fizice. Pe site găsești haine pentru toate gusturile și dacă intri pe site, nu ai cum să pleci cu mâna goală. Eu am văzut câteva lucruri drăguțe care mi-au plăcut mult.

Cred că nu mai este un secret pentru nimeni că iubesc rochiile de orice gen. Am realizat că rochiile lungi nu sunt cea mai bună alegere. Pot purta orice fel de rochii, mai puțin alea. Eu cel mai mult iubesc retro dresses, dar nu le pot purta în orice moment al zilei și din acest motiv, aleg în funcție de locul în care urmează să ajung sau de evenimentul la care merg.

Eu prefer rochiile mai feminine. Poate că trec printr-o altă etapă a vieții mele pentru că am avut o perioadă în care mă îmbrăcam doar sport. Dacă se putea să nu mai ies din adidași, era perfect. După care am început să adopt ținutele casual și tot așa. Acum mă axez pe broderii. Daca găsesc ceva cu broderie și cu mânecă trei sferturi este perfect. Nu știu de ce am făcut o astfel de fixație pentru acestea. În categoria casual dresses for women găsiți multe modele mai clasice.

Nu uitați că vremea asta capricioasă nu va mai ține mult. Trebuie să ne pregătim pentru zilele însorite și pentru primăvară/vară. Zaful floral dresses here este categoria unde găsiți cele mai drăguțe rochii înflorate. Eu prefer s[ le port în perioada caldă și sunt foarte de efect. Nu este obligatoriu să vă alegeți o rochie atât de scurtă ca a mea. Pe site găsiți diverse alte modele care vă vor face cu ochiul.

Pe zaful blog vedeți ultimele tendințe și cele mai interesante propuneri de ținute. Atunci când timpul îmi permite, intru pe blogul lor să mă mai inspir. Nu sunt eu persoana care se îmbracă după ultimele tendințe, dar încerc să adaptez stilul modern cu stilul propriu și asta vă sfătuiesc și pe voi să faceți.

Nu uitați că pe site găsiți haine la categoria sale cu prețuri foarte mici. Mai este și categoria cumperi 3 produse din aceeași categorie și primești un produs gratuit sau dacă iei 3 produse din aceeași categorie ai reduceri suplimentare. Eu vă recomand să încercați codul ZAFULGO pentru că aveți reduceri suplimentare la întreaga comandă de 20%.

Vă invit pe Zaful să vedeți ultimele noutăți și să-mi ziceți dacă ați găsit ceva pe placul vostru!

You may also like

19 comentarii

  1. Mie imi place la Zaful ca au si produse mai frumoase si de o calitate mai buna, dar sunt foarte activi si pe blog si dau sugestii de tinute si treaba asta ne ajuta destul de mult, zic eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.