Bluză cu mâneci trei sferuri Bonprix

Vreau să vă povestesc astăzi despre ultimul produs primit în ultimul colet bonprix despre care nu v-am povestit mai nimic. Este o bluză drăguță despre care am vrut să vă povestesc într-un articol distinct. Dacă ați pierdut vreun articol puteți vedea aici o altă bluză frumoasă și hăinuțele cumpărate Cristinei sunt aici.Primesc din ce în ce mai des mesaje de susținere sau care să mă critice. Eu țin să le mulțumesc tuturor pentru că mă urmăresc și sunt convinsă că nu sunt pe placul tuturor, dar prin acest blog încerc să vă arăt cum sunt eu. Atunci când spun că am un blog care se ocupă și de fashion, asta nu înseamnă că moda pleacă de aici sau că mă vedeți în prezentările de modă. Este vorba de moda văzută prin ochii mei și vreau să vă arăt ceea ce port eu și cum îmi vine anumite haine pe care le cumpăr sau le primesc.

bluza-bonprix

Bluză Bonprix – link

Blugi Mango

Această bluză am remarcat-o într-un newsletter primit de la Bonprix. Cu alte cuvinte acest newsletter și-a făcut treaba și pe lângă faptul că l-am deschis, am analizat puțin și produsele. Am stat mult pe gânduri dacă să îmi iau sau nu această bluză și într-un final am zis să risc. Prețul nu era foarte mare și pe manechin se așeza frumos.

bluza-cu-maneci-bonprixMărimea aleasă a fost 36/38, dar mergea și un număr mai mic. Este croită puțin mai largă și stă puțin dezorganizat pe lângă corp. Eu aș fi preferat-o ușor cambrată, nu mulată. Este o bluză subțire care are niște modele pe ea care sunt ușor reliefate. Modelul are ceva cauciucat pe deasupra și acest aspect nu deranjează și nici nu incomodează cu nimic.

bluza-subtire-bonprixCu alte cuvinte, bluza este o bluză subțire cu un model interesant care merge perfect combinată cu o pereche de blugi. Mie mi-a plăcut acest model și în ciuda faptului că îmi este puțin lărguță, tot o port cu plăcere.

bonprix-bluza-subtireColetul Bonprix a ajuns cam în 10 zile lucrătoare la mine și am primit coletul prin curier. Per total am fost mulțumită de comanda mea la Bonprix și atât eu cât și cea mică, purtăm cu drag produsele. bonprix-bluza

Care este experiența voastră cu acest site? Vă plac produsele Bonprix?

You may also like

26 de comentarii

  1. Îmi place mult Ți se potrivește de minune. Niște bluze trebuie sa îmi mai iau și eu, dar cum sunt sechestrata în casa nu ar avea cine sa le poarte

  2. Imi plac mult insertiile florale ale bluzitei si cred ca se preteaza atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire cu fetele la cafea, cu jeansi si botine. Mie imi place tinuta alcatuita de tine. Nu mai asculta si tu gura lumii :)) nu ai invatat inca ca orice ai face, lumea tot o sa-ti gaseasca un cusur? Ca asa e ea…

  3. Imi placi fiindca esti foarte naturala, asta ca sa punctez de la inceput sa nu uit.Imi plac tinutele tale si imi place de tine, esti foarte draguta. Daca imi dau vreodata cu parerea sper sa iei acest lucru constructiv, desi cred ca se inampla foarte rar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.