Geantă 4 in 1

În ultimul timp mi-au ajuns mai multe comenzi de la Sammydress și printre acestea am primit și una dintre gențile mult dorite. Am primit-o acum câteva zile, dar m-am simțit cam rău în ultimul timp și nu știu exact de ce. Cel mai bine ar fi să-mi fac niște analize și să văd exact unde este problema.

Geantă 4 in 1

Am vrut să-mi aleg o geantă care de fapt este o combinație de mai multe genți din ce în ce mai mici. am văzut și prin magazinele online românești acest model de geantă și vroiam să mă conving de ea.

geanta-sammydress-min

Geantă – link

Bej sau crem este una dintre culorile recent intrare în topul preferințelor mele și în loc să aleg varianta pe negru am ales acest crem. Este ceva mai elegantă geanta și modelul nu se pretează decât pentru un outfit ceva mai elegant. Am îndrăznit să vă arăt geanta pur și simplu pentru că am vrut să pun accent doar pe ea.

interior-poseta-min

Să vă povestesc despre cea mai mare geantă. Cred că mi-a atras atenția acel ursuleț care poate fi ușor scos dacă nu vă place. Această geantă este suficient de încăpătoare doar că mi-ar fi plăcut să fie despărțită în două. În felul ăsta am șanse mari să nu-mi găsesc ce-mi trebuie. Are un singur compartiment mare și pe lateral găsiți 2 mici buzunare. Sunt foarte utile acestea pentru că buzunarul cu fermoar îl folosesc pentru telefon, iar celălalt buzunar îl folosesc pentru chei sau ruj.

posete-sammydress-min

În interiorul genților am găsit o gentuță ceva mai mică care are marginile dintr-un material moale și este prevăzută cu o baretă, semn că ar putea fi purtată și independent. Interiorul este simplu și nu este prevăzut cu nici un buzunar. Pentru mine aceasta este puțin cam mică și aș putea să-l folosesc ca și portfard sau ceva de genul.

genti-sammydress-minAl treilea produs vrea să fie un portofel. Poate fi recunoscut după acea închizătoare. Interiorul este simpluț și nu merge folosit pentru acte și bani. Cred că îl voi folosi pentru mărunți sau doar pentru acte.

Cel mai mic obiect care este în același ton și material cu restul produselor este de fapt un suport pentru cărți de vizită. Este util pentru că încă se mai poartă cărțile de vizită.

În interiorul genții am găsit și acel suport verde care este tot un suport de cărți de vizită doar că acesta are marginile cartonate față de primul.

Per total acest produs are un preț mic și cred că merită investiția. Ca idee, prima geantă este cea mai utilă, dar le voi găsi întrebuințări și pentru restul. Prețul este mic comparativ cu ce am mai văzut eu pe alte site-uri așa că o recomand și sper că v-ați făcut o idee referitoare la toate produsele care se găsesc în acest pachet.

 

 

You may also like

26 de comentarii

  1. Cele mai mici le poti folosi ca si portfard. Eu in geanta mea mare, am mereu un portfard cu tot felul de chestii necesare. Nu imi place sa fie imprastiate in toata geanta asa ca le organizez frumos.

  2. Eu ador acel ursulet si doresc sa cumpar si eu gentuta. Ce bine ca preturile sunt atat de mici pe acest site!

  3. De cand am vazut prima poza, m-am gandit ca vreau acel ursulet 😀 Imi place geanta asta 4 in 1, iar geanta mai mica decat cea mai mare, pare mai pe genul meu.

  4. Urmăresc de ceva timp site-ul celor de la sammydress, au lucruri foarte drăguțe, dar nu știam exact cum arată în realitate. Mă bucur că ai postat setul de genți, așa îmi fac și eu o idee mai exactă asupra produselor lor.

  5. Alesesem si eu pe alt site un astfel de set, negru care imita pielea de croco dar era cam la 30 $ si in afara de asta, site-ul nu mai livreaza in RO, desi fusesem asigurata ca ma va ajuta sa imi trimita premiul. Ma gandesc acum sa il trimit la „cuscra „mea in Italia dar in cazul asta cred ca ar ajunge la fie-sa ci nu la mine. Iarasi simt ca ar ttrebui sa cedez 😀

  6. M-a indus in eroare titlul, aveam impresia ca o sa vad o geanta care se transforma in 4 chestii. Ma si gandeam cum poti sa faci o geanta sa arate diferit in 4 feluri :))

  7. Imi place geanta, simpla si foarte utila. Culoarea e frumoasa, dar cred ca arata mai bine fara ursulet. Daca pretul nu e mare si e o geanta ieftina atunci chiar merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.