Ie brodată manual pe ANILU.RO

Cine nu iubește o ie romaneasca? Ia face parte din portul nostru tradițional românesc. Ea este o bluză care este confecționată din pânză albă. Ia poate fi împodobită cu broderii sau cu mărgele pe mâneci, piept și gât. La început aceasta era purtată de cei care locuiam la țară și mai nou este o mare plăcere să avem în garderoba noastră o astfel de ie. Pentru mine reprezintă o întoarcere la origini și o puritate.ie-traditionala-romaneasca-crini-imperiali-anilu-2-min

Chiar și în sezonul rece, poți să fii feminină într-o ie tradițională autentică. Cu atât mai mult cu cât găsești zeci de modele aflate la preț redus în magazinul online Anilu, dintre care poți să îți alegi ia preferată. Pe lângă promoțiile din magazin, ANILU ți-a pregătit și o colecție nouă de ii românești tradiționale și rochii, brodate manual pe pânză topită de bumbac, de cea mai bună calitate.

Modele de ii tradiționale pe ANILU

ie-traditionala-romaneasca-cer-instelat-anilu-2-min ie-traditionala-romaneasca-cer-instelat-anilu-5-minToate iile tradiționale ANILU sunt lucrate manual, broderiile sunt impecabile, cusute de meșteri artizani autentici, și calitatea iilor este deosebită. Fiecare ie ANILU este specială, unele sunt brodate cu motive florale și culori vii, altele sunt mai elegante, cusute cu mătase. Iile clasice sunt realizate exact ca odinioară, aducând la viață modele de ii românești foarte vechi. Prețurile iilor ANILU încep de la 190 de lei și zeci de modele au acum prețuri reduse. Oferta este variată, alături de iile tradiționale, în magazinul ANILU găsești și rochii brodate manual, pardesie din lână 100% cu broderie tradițională, ii pentru copii și costumașe de botez sau ii pictate manual.

Magazinul este doar online, însă livrează în toată țara și oriunde în lume. Clienții pot plăti ramburs, dar și cu cardul, precum și în rate (2 rate egale, fără dobândă, prin intermediul unui card de credit CARD AVANTAJ, BT STAR sau BONUS CARD). Iile ANILU pot fi personalizate la cerere, cu un anumit model de broderie; toate modelele pot fi lucrate și la comandă, în cazul în care un client dorește alte măsuri decât cele standard.

Ținute elegante compuse din II

ie-traditionala-romaneasca-flori-salbatice-anilu-2-min ie-traditionala-romaneasca-flori-salbatice-anilu-5-minModelele de ie românească din cea mai nouă colecție ANILU pot fi adaptate cu ușurință unei ținute actuale și purtate chiar și în sezonul rece, în combinație cu piesele vestimentare preferate din garderobă. În colecția nouă o sa descoperi broderii spectaculoase, unele dintre ele reproduc motive cusute în urma cu zeci de ani, pe ii tradiționale vechi. Fiecare ie este o bijuterie vestimentară brodată manual, tocmai de aceea ia românească este o alegere inspirată, care va aduce un plus de strălucire și feminitate oricărei ținute.

Spre rușinea mea, trebuie să recunosc că nu am nici o astfel de ie în garderoba mea și promit să fac tot posibilul ca până în iunie, când se sărbătorește ziua iei să mă puteți vedea într-o ținută compusă dintr-o ie.

Pardesiu brodat manual

pardesiu-brodat-minPardesiul brodat manual m-a atras cel mai mult. O astfel de piesă vestimentară este foarte frumoasă și are un model special. Îmi place modelul și este perfect atât pentru un outfit casual, dar și unul elegant. Pentru ca pardesiul să fie de folos trebuie să verificați bine dimensiunile și cromatica să fie perfectă.

Sper că v-au încântat alegerile mele și sunt curioasă să știu dacă voi aveți o ie în garderoba voastră.

You may also like

26 de comentarii

  1. Pardesiul arată foarte frumos!Eu ie nu port decât pe 1decembrie(aceeași în fiecare an),dar pardesiul arată foarte bine!

  2. Am avut chiar mai multe cand eram mai tanara. Din pacate nu am stiut sa le apreciez si le-am dat, iar acum caut una care sa-mi completeze garderoba.

  3. Sunt superbe 🙂 . Pardesiul este senzational . Din pacate, eu nu imi permit sa dau ani pe un astfel de articol vestimentar. Sunt frumoase dar sunt si scumpe iile. Nu zic ca nu isi merita banii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.