Carnea de vită este delicioasă dacă știi de unde s-o cumperi

În urmă cu 3-4 ani am mâncat o vită absolut delicioasă când am fost în vizită la cumnatul meu. Până atunci nu mâncasem niciodată ceva atât de bun. Era fragedă și gustoasă și nu o gătise foarte mult. Evident că am cerut suficient de multe detalii pentru că îmi doream să pot face și eu acasă acea vită fragedă și delicioasă. Nici măcar în oraș nu îndrăznisem să încerc pentru că mă gândeam că nu va fi pe placul meu.

Cum alegi o carne de vită fragedă?

De-a lungul timpului am încercat fel de fel de carne de vită …. una mai frageda și una gen talpă de papuc. Este foarte greu să poți alege o vită bună și, recunosc, nici acum nu am găsit vreun truc care să mă ajute s-o aleg pe cea mai fragedă. Una dintre metodele la care am recurs a fost să merg direct la măcelărie să cumpăr. Întrebam măcelarul ce vită să aleg în funcție de metoda de preparare a acesteia. Unul din sfaturile primite a fost să aleg vrăbioară pentru că aceasta ar fi cea mai fragedă. Mai aveam norocul ca uneori să-mi taie atunci pe loc ceva, dar vă spun sincer că nu știu exact ce era. Ideea era că punea ceva cu câteva firicele de grăsime și pe grătar acestea se topeau și rămânea fragedă și suculentă.

Abia mai târziu am descoperit mușchiul paianjen. Este ambalat individual la magazinul din care mai cumpăr eu și acesta este fraged mereu. Problema este că nu găsesc mereu. Așa am ajuns să comand din surse sigure pentru a nu mai face experimente. Niciodată nu știi cât de fragedă este vita așa că merg direct la producător pentru că acesta nu are cum să mă păcălească.

Ce-mi place să comand de pe PremiumAngus.ro

În ultimul timp prefer să-mi comand online carne vita pentru că merg la sigur. Premium Angus este unul din site-urile de încredere care oferă diverse pachete avantajoase. Eu îmi cumpăr burgeri de vită destul de des și atunci combin cu tot felul de carne cu care pot face și o ciorbă, o friptură, etc. Gourmet Pack este unul dintre pachetele mele preferate. În pachet sunt incluși 4 burgeri, 1 kg de antricot de vită și 1 kg de chiulotă care este una dintre cele mai fragede bucăți de carne. Eu burgerii îi fac direct pe grill și îi combin cu salată, felii de ceapă, ceapă caramelizată, castraveți murați și diverse sosuri. Antricotul este foarte bun atunci când vreau să fac o friptură cu sos. Eu pun antricotul în oala One Pot de la Tefal împreună cu sos de roșii, condimente, pastă de ardei iute, boia și ce vă mai place. Las cam 30 de minute și servesc împreună cu piure și salată. Chiulota au descoperit-o la ei. Este o carne numai bună de făcut rapid în tigaie. Nu se ține mai mult de 4 minute și iese absolut delicioasă cu un sos de unt.

Party Pack este varianta perfectă atunci când ai musafiri sau când vrei să-țifaci provizii de burgeri. Este drept că îi prefer proaspeți, dar nu mă deranjează nici dacă îi iau și îi las în congelator o perioadă scurtă de timp. Mie îmi place să nu las foarte mult burgerii pe grill pentru că-i prefer mai suculenți. Gustul acestor bugeri nu se compară cu nimic din ceea ce găsiți în comerț.

Cum poți comanda online de pe premiumangus.ro

Dacă sunteți din Sibiu aveți o reducere de 10%. Dacă locuiți în oricare alt oraș puteți să vă adăugați în coș produsele dorite. Comenzile se livrează chiar dacă în coș aveți un singur pachet. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că pachetul va fi ținut la temperatura optimă pe toată perioada transportului și produsele sunt ambalate corespunzător. Niciodată nu am avut surprize în acest sens.

Dacă sunteți din Sibiu puteți merge direct la sediul lor pe strada Octavian Goga numărul 1 sau îi puteți contacta telefonul la 0374 941 646. În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare le puteți scrie și pe mail info@premiumangus.ro .

Voi mâncați carne de vită? Ce fel vă place s-o preparați sau s-o serviți?

You may also like

13 comentarii

  1. Mănânc carne de vită ,dar mai rar ,cel mai des îmi cumpăr de porc .Nu am luat niciodată de la PremiumAngus ,dar o să incerc și eu pe viitor să văd ce produse au ,chiar m-ai făcut curioasă .

  2. Îmi place carnea de vita, dar cum ai spus, trebuie sa știi de unde sa o iei. De asemenea, sa știi sa o alegi și sa o pregătești. În ultima vreme am comandat de la restaurant.

  3. Eu am consumat mulți ani de zile preponderent carne de vită, așa încât la un moment dat mi s-a luat de ea. Acum mai consum ocazional, dar nu pot spune că nu e bună. Și e și foarte sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.