Program artistic cu Cristina si un Bebe outfit now!

Astăzi vă arată Cristina un outfit și zilele astea am să vă arăt și un outfit cu câteva hăinuțe noi. Comanda de la Dresslink am primit-o acum mult timp. Nici nu mai știu exact cred că am câteva săptămâni. Și pozele sunt pregătite de ceva timp dar se pare că am avut alte priorități și acest articol a întârziat să apară. Cu toate astea Criss vă prezintă o ținută compusă din 2 piese.

costum-copii-dresslink-min

Costum 2 piese – link

Nu pot să vă arăt doar niște poze așa că trebuie să vă spun și o poveste. Încep prin a vă spune că într-o seară e weekend trebuia să avem musafiri așa că am început să strâng mormanul de jucării care este în mijlocul casei, căruțul păpușii pe care l-a abandonat într-un colț de cameră, pe semne că se plictisise de el, cele 5 mingi care stau în permanență prin cameră, și multe, foarte multe jucării. În fine, am pus totul la loc pentru că vroiam să am și eu măcar puțină ordine în momentul în care intră musafirii pe ușă. După asta chiar nu mai conta ce se va întâmpla.

Am reușit să îmi duc planul la bun sfârșit și asta datorită faptului că am culcat-o pe Criss și nu a fost pe fază pentru că altfel nu reușeam să fac mai nimic. După ce s-a trezit am zis să o îmbrac frumos și să așteptăm musafirii. Evident că a luat-o foamea și am pregătit repede cevea și … POC o pata pe bluză și când să se șteargă ea a murdărit și pantalonii. Ok zic. Nu-i nimic. O schimb și asta este.

costum-copii-dresslink2-min

Mi-am amintit de acest set compus din 2 piese care este mai grosuț și special pentru o vreme mai rece. Pantalonii negri au o mica fundiță în partea din față a piciorului și sunt plinuți. Nu sunt pentru vreme rece dar pentru primăvară sau toamnă sunt ok. Oricum ar fi pentru ce vroiam eu erau perfecți. Bluza este ceva mai grosuță și este un material tare bun. În concluzie am fost cucerită de acest set și chiar consider că am făcut o alegere inspirată.

Când au venit musafirii ghiciți ce a primit? CARIOCI! Am evitat să îi cumpăr până acum pentru că și așa scris cu creioanele pe fotolii, canapea și puțin pe perete așa că am zis că nu ar fi o idee bună să se joace acum cu cariocile. Nana ei a fost de altă părere așa că evident că s-a și murdărit pe bluză de cariocă, de mâncare și a dat și puțin suculeț. În concluzie a purtat-o câteva ore și a făcut-o harcea parcea. Am avut noroc cu niște Vanish granule care a scos toate petele și arată ca nouă!

Vă las și un mic dans pe unul din cântecelele ei preferate de pe You Tube!

costum-copii-dresslink3-min costum-copii-dresslink4-min costum-copii-dresslink5-min costum-copii-dresslink6-min

You may also like

28 de comentarii

  1. Oare toti copiii scriu pe pereti? Tin minte, doar ce ne mutasem in casa noua, peretii proaspeti zugraviti si fiica-meas-a furisat in dormitor si a desenat niste floricele ,,asa frumoase” Le-am pastrat multi ani.

  2. Mai, mai, ce printesa frumoasa.. Vad ca si ea e cu telefonul in mana..asa e si Eva mea toata ziua :))
    Ce ne mai facem noi cu ele cu gadget-urile astea???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.