Daruri din suflet cu Farmec ….

Un cadou poate aduce un zâmbet pe chipul oricui. Este plăcut să poți oferi un cadou unei persoane care se bucură cu adevărat și citești bucuria pe fața ei.

4148-caseta-cadou-gte-2-min

Anul trecut, înainte de Crăciun, am fost la un azil de bătrâni pentru că vroiam să le ofer câteva cadouri cu ocazia sărbătorilor. Am intrat temătoare și rușinată pentru că nu știam la ce să mă aștept. Îmi imaginam cum voi intra într-o încăpere în care toată lumea mă privește curioasă și nu știe ce-i cu mine. Credeam că primirea de care voi avea parte nu va fi una extrem de bună și recunosc că îmi era teamă de acest aspect și de ce fel vor reacționa acele persoane.

Am fost întâmpinată de o doamnă care mi-a alungat toate aceste temeri și m-a liniștit spunându-mi că sunt bucuroși de orice vizită și așteaptă cu drag persoane care sunt dispuse să le asculte poveștile. Poate că vă gândiți că glumesc când spun că eram emoționată dar aproape tremuram de emoție. Norocul meu a fost că nu am fost singură și am avut sprijinul câtorva prieteni și a familiei.

4256-gh3-clasic-caseta-splendide-2-min

Caseta cadou Gerovital H3 Classic Splendide

Pe lângă câteva fructe, mâncare și haine am adus câteva casete cadou de la Farmec care nu au mai avut nevoie de nici un dichis pentru că erau frumos ambalate. Pentru femei am ales cadoul de mai sus compus dintr-o cremă de noapte și un deodorant. Am făcut această alegere pentru că crema folosește ingrediente de ultimă generație și este potrivită unui ten matur de 45+, 55+ iar un deodorant este folositor oricui. M-am interesat care ar fi cel mai potrivit produs și singura concluzie la care am ajuns a fost aceasta. Restul cadourilor fie era pentru o categorie de vârstă mai mică sau erau soluții are unor probleme cu care nu știu dacă se confruntau, gen păr deteriorat. Nu îmi doream să le ofer un cadou care să nu le fie de folos și ideea era de a folosi cu drag aceste produse. Cunosc perfect acel sentiment când primești un cadou și nu îți este potrivit iar eu am încercat să evit acestă problemă.

4139-gh3men-caseta-2-min

Caseta cadou Gerovital H3 men Wild

M-am interesat câte persoane sunt în acel azil și așa am aflat că erau și 5 bărbați. Nu știu de ce erau mai puțini bărbați decât femei dar cert este că un cadou compus dintr-o cremă de față nu cred că ar fi fost impresionant pentru ei așa că m-am orientat către altceva. În concluzie am ales ceva specific pentru ei și nevoile lor. Setul lor a fost compus din loțiune după ras, spumă de ras și deodorant. Produsele sunt potrivite pentru orice vârstă, inclusiv cea de 55+.

Dacă aș fi cumpărat fiecare produs în parte și să mă chinui să le ambalez m-ar fi costat mult mai mult, așa cu aceste combinații gata pregătite acestea sunt perfecte.

Mă bucur că am putut să aduc zâmbetul pe chipul unor oameni loviți de prea multe probleme și alții uitați de copii dar care se bucură de fiecare vizită pe care o primesc iar pentru ei sărbătorile nu mai sunt atât de frumoase și nici același farmec nu-l mai au. Voi încerca să ajung mai des pe la ei și vă îndemn și pe voi să o faceți și cu siguranță și pe viitor voi apela tot la produsele pentru că Farmec este brandul numărul 1 în preferințele românelor și fiecare femeie vrea să se simtă frumoasă.

Am scris acest articol pentru proba 23 a competiției SuperBlog

You may also like

17 comentarii

  1. Foarte frumos din partea ta cu aceste daruri in prag de sarbatori! Intotdeauna ar trebui sa fim mai buni cu cei din jurul nostru, sa ii compatimim si intelegem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.