Invatam de la profesionisti. Vorbesc despre LauraCalin.ro

Îmi place să spun că am un blog de fashion, beauty & lifestyle deși în ultimul timp numai de fashion nu m-am ocupat. Am avut și motive pentru care am neglijat acest aspect dar evident că atunci când am ceva frumos de arătat am s-o fac. Se pare că nu toată lumea înțelege ce înseamnă să faci 2-3-5 poze pentru blog. Nu este o muncă epuizantă dar nici ușor nu este. the-importance-of-self-care_laura-calin_lauracalin-ro-5-minDe cele mai multe ori atunci când mă pregătesc să ies îmi aranjez câtuși de cât părul. Nu îmi fac coc sau alte coafuri fistichii dar nici nu vreau să apar oricum. Machiajul este și el important. Nu îmi fac poze care să îl scoată prea tare în evidență și nici nu mă fardez excesiv dar un fond de ten, blush, creion, rimel și ruj tot folosesc. De cele mai multe ori manichiura o am făcută așa că nu stau cu stres să o ascund prin poze pentru că am oja sărită. Și după ce toate aceste condiții sunt îndeplinite trebuie să văd cum fac cu copilul să nu se vadă că vrea să stea doar în preajma mea. Dacă țin cont de toate astea și nu mă grăbește fotograful totul decurge frumos și rapid dar de cele mai multe ori nu este atât de simplu pe cât mi-aș dori.

how-to-travel-in-style-to-rome_laura-calin_lauracalin-ro-2-min

Cu toate astea îmi doresc ca blogul să crească și urmăresc și eu persoane din domeniu care au bloguri de fashion foarte frumoase și pe care le admir și mi-aș dori să ajung și eu la nivelul lor cândva. Blogurile din categoria best fashion blog sunt preferatele mele pentru că acolo apar cele mai bune persoane. Prin intermediul acestui clasament am descoperit multe bloguri frumoase care să mă inspire doar că mai am cale lungă până la ajunge la un așa nivel. Nu știu exact ce mi-ar trebui dar cred că am nevoie de ceva mai multă inspirație și un fotograf priceput.frumusetea-din-cosmeticele-bio_laura-calin_lauracalin-ro-1-minO urmăresc pe facebook pe Laura Călin în umbră pentru că de foarte mult timp a atins pragul maxim de prieteni admiși. Este o persoană feminină, dezinvoltă și cu un simț artistic foarte bun. Am urmărit-o cu drag la gala Glamour care a avut loc zilele astea dar nu știu prea multe detalii din gală.

Tot ea este fondatoarea târgurilor vintage pe care le-a denumit sugestiv VforVintage. Se pare că acest trend a prins foarte bine pentru că din ce în ce mai multe persoane participă la târgurile ei și chiar o admir pentru ideile geniale pe care le are. Nu știu de unde se inspiră însă organizarea este pe primul plan. Organizarea unui eveniment începe imediat cum se termină unul și are câteva luni bune până pregătește tematica târgului și caută expozanți care să fie potriviți cu tematica aleasă.

Ar fi interesant să visez și eu frumos în seara asta și mâine să îmi vine o idee waw pe care nu a mai folosit-o nimeni și care mi-ar putea schimba viitorul!

You may also like

9 comentarii

  1. Din lipsa de fotograf eu mi le fac singura in casa, cu timer. Si eu mi-as dori asafotografii, pentru mine mai mult, nu neaparat pentru blog :))) Timpul tau si fotograful este esential. Daca nu le ai, e greu.

  2. De obicei vad in fata ochilor doar carti, insa imi place sa descoper oameni noi. Foarte reusite cadrele si se vede ca implica multa munca. Oricat m-as stradui, clar n-ar iesi atat de bine, de aceea apreciez efortul depus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.