Amintirile unei petreceri perfecte la Oliviers

Se anunță o petrecere cu ocazia venirii pe lume a micuțului Andrei și abia aștept să mă întâlnesc cu toți prietenii și toate verișoarele mele pe care nu am ocazia să le văd foarte des pentru că distanța ne desparte. Distanța nu poate fi o problemă pentru că s-au inventat atâta mijloace moderne de comunicare încât la orice oră din zi și din noapte ne putem vedea, auzi sau să ne scriem dar fiecare are problemele ei așa că nu putem sta de povești atât de mult cât ne-am dori.

Olivia este cea mai tânăra mămică din grupul nostru și o apreciem foarte mult. Nu am reușit să îl văd pe micuț până acum decât în poze dar i-am trimis un mic cadou. Abia aștept să ne revedem la botez.restaurant-oliviers-min

„Unde ai stabilit să faci botezul micuțului?”

„Știi că ultima dată când ai fost în București te-am cazat la Hotel Arc de Triomphe? Acesta este unul dintre hotelurile care este încadrat în lanțul de boutique-hoteluri Residence Hotels. Botezul va avea loc în restaurantul hotelului – Restaurantul Oliviers. Este o locație tare primitoare, aranjată foarte frumos și are suficiente locuri pentru toată lumea și pentru că nu este foarte mare îmi dă senzația că ne vom simți ca acasă.”

„Este chiar așa mic restaurantul? Parcă hotelul părea măricel”

„Are o capacitate de 80 de locuri dar sunt colegi de muncă pe care trebuie să îi invităm, plus rude, părinți și se adună. Eu cred că ne vom încadra la fix.”

Nu vreau să vă spun cât de frumos era aranjată sala când am ajuns. Mesele aveau fețe de masă albe satinate și mici accesorii cu albastru iar scaunele erau albe și în partea de sus aveau o fundă mare albastră din dantelă. Având în vedere că toată sala era atât de aranjată aveam impresia că am pășit într-o poveste.

restaurant-oliviers3-min

Restaurantul este specializat pe bucătărie mediteraneană și internațională. Aici am servit cea mai gustoasă vită vreodată. Eu nu știu să găsesc acest tip de carne și o apreciez și mai mult atunci când o servesc în combinația perfectă și o frăgezime de nedescris.

restaurant-oliviers2-min

Tortul a fost un alt moment care m-a făcut fericită pentru că a fost cu cremă de mascarpone și coacăze și blatul de bezea cu nucă. A fost primul tort pe care am putut să-l savurez în întregime și mi-a fost rușine să cer supliment dar cred că mai puteam o porție. Urăsc acele torturi diplomat care se dădeau peste tot la evenimente. Acesta a fost foarte echilibrat în gusturi și arome și a fost dulce acrișor.

O altă atracție a serii a fost candy barul care era amplasat perfect. Eram foarte aproape de el și încercam să mă furișez până la el pentru că eu și cu copii prezenți la petrecere ce mai eram în jurul lui. Erau niște prăjituri senzaționale. Parcă nu am mâncat nicăieri prăjituri mai bune ca astea.

Petrecerea și-a urmat cursul firesc și cel mic a dormit tot timpul. Nu s-a trezit nici măcar când au venit ursitoarele. Noi am dansat, ne-am distrat și am povestit până dimineață. Totul a fost perfect și a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu. Am apreciat efortul gazdelor de a socializa cu absolut toți invitații și cred că în spatele acestui eveniment a fost o muncă și o agitație teribilă.

sigla-oliviers-300x140

Am scris acest articol pentru proba 19 a competiției SuperBlog

You may also like

21 de comentarii

  1. Am fost la acel restaurant tot pentru un botez, mi s-a parut foarte frumos amenajat, mi-a placut mult si personalul care a fost atent toata seara si clar am plecat cu o impresie foarte buna de acolo!

  2. Da, se pare că al nostru candy bar a reprezentat atracția serii. :)) Te așteptăm să guști delicioasele petit fours! Ne vedem la Gală! Mulțumim pentru articol! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.