Zambiti va rog …. nici chiar asa!!!

De câteva zile a început să mă frământe ideea că se apropie un eveniment important și încă nu știu ce cadou să pregătesc. Aniversez 2 ani de căsătorie și nu știu cum să-mi surprind soțul. Am găsit o idee de cadou și să văd dacă reușesc să o pun în aplicare.

Prietena mea cea mai bună și-a făcut o invitație la nuntă sub formă de carte în care era făcută o caricatură a mirilor. O idee genială pe care nu am mai întâlnit-o până acum. Ideea a fost foarte originală și îmi pare rău că nu știu ce am făcut cu ea pentru că mi-ar fi plăcut să v-o arăt.

Am găsit și eu un program de caricaturi cu care m-am jucat și eu puțin și m-am amuzat de fața mea de copil. Pentru că tot vorbim de caricaturi aș vrea ca de ziua noastră să folosesc o poză de la nunta noastră și să îi fac cadou soțului meu. Chiar mi-aș dori să pun o astfel de caricatură în dormitorul nostru.

caricaturi-min

Comanda-caricaturi este creat în 2009 de către un tânăr talentat care are niște lucrări extraordinare. Pe site am văzut multe modele frumoase care mi-au atras atenția dar eu vreau să îi trimit o poză cu noi și să facă ceea ce crede el. Cel mai mult mă interesează când ar fi gata întregul proces pentru că aș vrea să fie gata până pe 1 Noiembrie!

Nu știu cum mi se întâmplă dar toate lucrurile importante le fac pe ultima sută de metri. Sper  să îmi iasă această surpriză pentru că altă idee nu mai am!

Vouă vă plac caricaturile?

You may also like

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.