Timpul liber petrecut in familie

Timpul se scurge mult prea repede și în ultimul timp am impresia că timpul este prea scurt și nu prea îmi ajung cele 24 ore. O mare parte din timp o petrec cu pitica familiei care mă surprinde pe zi ce trece cu câte  un cuvânt nou sau face niște gesturi de tandrețe în momentele în care mă aștept mai puțin.

Pentru că fetița mea este micuță îi ofer foarte multă atenție și joaca este pe primul plan. Îi place să colorăm împreună, să ne jucăm cu mingea sau cu diversele jucării pe care le are. Râsul ei este molipsitor și mă umple de bună dispoziție. Încă suspin după zilele acelea calde în care ieșeam câteva ore în parc și își consuma o mare parte din energie. Poate că zilele următoare se va mai însenina și vremea va fi puțin mai prietenoasă.

img_4613

Printre picături încerc să mai fac și treburile casnice pentru că pitica întoarce toată casa cu fundul în sus. Câteva dulciuri sunt perfecte pentru serile în care emisiuni culinare îmi gâdilă papilele. Atunci când am timp liber prefer să bucătărese eu și să fac câteva Rețete rapide. Preferatele mele sunt foietajele cu diverse umpluturi dar și brioșele cu morcov sau cele cu cacao.

După o zi epuizantă culc copilul în jurul orei 21 – 22 și urmează relaxarea. Fac un duș rapid și mă așez în fața televizorului împreună cu scumpul meu soț și alegem câte un film pe care îl vizionăm cu plăcere. La o discuție referitoare la probleme cotidiene și planuri de viitor am aflat că urmează să facem un drum la București la un party organizat cu ocazia Zilelor Porților Deschise, unde invitatul special este Lorand Soares Szasz.

Stona a lansat recent site-ul www.stona.ro. și face parte din divizia de retail a Algabeth Stone Group, o companie ce comercializează piatră naturală, deţinând 6 cariere în întreaga lume şi peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări. Cu cel mai mare stoc de piatră naturală disponibil în România, depozitul Stona vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piatră naturală, cum ar fi: 120 modele marmură, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar și 15 modele de onix.

You may also like

12 comentarii

  1. Nu stiu de ce parca intra orele in sac. Trece incredibil de repede. De aceea e bine sa pretuim fiecare clipa. Si cele mai frumoase clipe sunt alaturi de familie acasa, in locul unde toti ne simtim confortabil in orice moment al zilei.

  2. Timpul petrecut cu cei mici e foarte important. Cine mi-a spus o data ca cei mici masaoara dragostea noastra prin timpul pe care li-l acordam. Ma bucur sa vad ca sunt mamici care inteleg cat de important e sa iti petreci timp cu familia.

  3. Ne vedem la party! Nu putem rata intalnirea cu celebrul Lorand Soares Szasz, avem atat de multe de aflat si povestit!

  4. Asa este…timpul se scurge mult mai repede,de aceea trebuie sa incercam sa il petrecem cat mai mult cu cei mici. Mai tarziu vom regreta,pentru ca timpul nu se mai intoarce…

  5. Timpul petrecut alaturi de familie este foarte important. Pentru mine cel putin. Imi aduce liniste, bucurie si tarie 🙂
    Nu am auzit de cei de Stona pana acum 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.