Se aud pași pe covoraș!

Curierul îmi aduce un colet la prima oră a dimineții. Este drept că eram nerăbdătoare să îmi cunosc noile perechi de adidași dar parcă aș fi vrut să-mi încep ziua cu o cafea. Curierul a venit mult prea devreme deși i-am mai spus că nu vreau să fiu prima lui clientă de la ora 8. Plătesc coletul și încep să îl desfac ușor în timp ce mă așez pe canapea și mă fac comodă.

pantofi-300x200-min

Zilele trecute am dat o comandă pe Answear.ro pentru că aveam nevoie de încălțăminte sport așa că mi-am ales 2 perechi de adidași din piele. Am intrat pe site să verific ce modele de încălțăminte sport damă sunt disponibile și să îmi aleg 2 modele frumoase. M-am uitat printre toate perechile de încălțăminte pe care le am și majoritatea sunt din cârpă și nu  sunt potriviți pentru o toamnă târzie rece și ploioasă. Cele 2 perechi primite îmi vin perfect și se așează pe picior mai bine decât m-aș fi așteptat.

Inițial am fost în dilemă dacă să îmi iau sneakers sau teniși dar într-un final am rămas fidelă adidașilor Adidas. Îmi place sigla, îmi plac modelele lor și mă simt foarte confortabil în aceste încălțări.

adidasi-adidas-negri-min

Afară plouă și parcă nici de cafea nu am chef. Am ațipit preț de câteva minute și am auzit voci de pe hol.

– Tu le vezi pe cele două sportive? Cred că vor să ne ia locul.

– Nu cred că voi mai merge vreodată la plimbare. Adidașii cei noi arată mult mai bine. Eu voi fi dat uitării și cel mai probabil voi ajunge să fiu purtată de alte persoane. Păcat … tipa asta începuse să-mi fie dragă.

– Crezi că va mai purta o pereche de cizme trecute de prima tinerețe. Nici eu nu cred că am să mai ies cu ea deși m-am săturat să îmi lovească vârful de fiecare bordură. De la primele purtări am început să arăt urât și în plus fiecare piatră care îi ieșea în față se împiedica de ea. Întru-un fel din cauza ei am ajuns în situația asta.

adidas-superstar-min

Din cele două cutii apar 2 ochi speriați. Se uită în jur și îndrăznește să își cheme ajutoare.

– Tu auzi ce se vorbește de noi?

– Îmi este și frică să scot capul din cutie. Ne-au pus gând rău și nu prea suntem în siguranță.

Aud pași pe hol și mă trezesc panicată pentru că știu că sunt singură acasă și ar avea cine să umble prin casă. Îmi amintesc vag despre discuțiile avute între încălțămintea veche și cea nouă și mă bufnește râsul. Oboseala și-a spus cuvântul și am început să aud și voci.

Mă îndrept către dormitor și în mijlocul holului găsesc cele 2 cutii de încălțăminte de la Answear. Ciudat. Aș fi putut să jur că le-am lăsat în sufragerie după ce le-am probat. Este posibil să fie și un sâmbure de adevăr în toată acea conversație? Totul va rămâne un mister ….

Answear este un site cu o diversitate mare de produse și parcă regret că nu i-am cumpărat nimic soțului sau copilului dar următoarea comandă va fi doar pentru ei. Soțul este mai pretențios decât mine și evit să îi aleg obiecte vestimentare fără să îl întreb. Mi-a spus că ar mai avea nevoie de câteva articole sport.

Acest articol a fost scris pentru proba 8 a competiției SuperBlog 2016

You may also like

20 de comentarii

  1. Cred ca vrei sa ma provoci la schimbari, sa ma reprofilez pe un nou timp de incaltaminte. De obicei nu ma omor dupa pantofii sport, dar in ultima vreme au inceput sa-mi placa, simpli sau cu flori, ma scot din impas cand ies la plimbare sau cand doresc sa pur si simplu sa merg linistita la cumparaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.