Cat de usor este sa imprumuti bani de la apropiati?!

„- Bună Andreia! Îmi cer scuze că te deranjez la ora asta dar am o problemă și nu știu cum să o rezolv.

-Te ajut dacă pot. Ce s-a întâmplat?

– Am nevoie de 600 lei. S-a stricat centrala și a fost un tip de la service să vadă unde este buba și mi-a zis că pompa și încă o piesă sunt stricate. Cei drept o am de mai bine de 10 ani dar nu am bani de una nouă.

– Îmi pare sincer rău dar nu am atâția bani. Mai am aproape 2 săptămâni până la salariu și sunt la limită și eu cu banii. Nu am mai reușit să pun deoparte nimic în ultimele luni.

– Nu-i nimic. Îți mulțumesc oricum.”

Am sunat 4 prietene și nici una nu m-a putut ajuta. Nici măcar pe bucăți nu am reușit să strâng bani. Este o situație jenantă pe care încerc să o ocolesc și să nu mă împrumut. Nu sunt eu cea mai calculată persoană care să-și drămuiască foarte bine banii dar suma asta m-a dat peste cap.

imprumuturi24-logo-300x71

A fost o situație jenantă și nu știam încotro s-o apuc. Ca din senin văd o reclamă într-un colț pe un site: împrumuturi rapide online. Știu … toată lumea se ferește de împrumuturi și este o situație delicată dar aceasta era singura mea salvare. Am citit puțin ce presupune acest împrumut și știu că dobânda este ceva mai mare ca a unui împrumut obișnuit dar am găsit o portiță care m-a determinat să nu stau prea mult pe gânduri.

Primul împrumut nu are comision în schimb are un termen limită de restituire a banilor. Creditul urma să îl primesc în 24 de ore deci mai bine de atât nu se poate. Aveam posibilitatea să primesc banii în cont în doar 15 minute sau îi putea ridica numerar. Am preferat să îi primesc în cont. Nu este vorba că aș fi avut nevoie de ei atât de urgent dar nu vroiam să mă mai încurc cu alte proceduri.

M-am și gândit că peste 2 săptămâni urmează să iau banii și în cel mai scurt timp restitui toată suma.

După ce am primit banii am dat un avans pentru piesele care trebuia să le comand pentru centrala mea și dura ceva timp până să vină piesele, apoi să vină să mi le monteze, etc. Nu vreau să vină frigul și eu să nu pot folosi centra din cauza unui motiv de acest gen.

Prin intermediul www.imprumuturi24.com am aplicat la Zaplo dar mai aveți și alte opțiuni pe site.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.