O cafea buna bauta impreuna cu KaffeRoma

Kafferoma-minCafeaua a început să îmi placă destul de târziu. Îmi aduc aminte și acum că mult timp am băut doar 3 în 1. Înainte să plec la facultate îmi făceam o ceșcuță mică și ziua începea cu un tonus mult mai bun. Toată lumea mă întreba dacă „tu nu bei cafea?”. Începusem să mă simt aiurea văzând că toate colegele mele ieșeau în oraș la un suc și evident că își luau și o cafea. Recunosc că am încercat să mă prostesc și eu dar nu reușea să îmi intre în grații deloc. Gustul amar îmi displăcea și nu o suportam.

Încet, încet am început să îmi cumpăr capucino. Îmi place mult capucino pentru că întâi de toate savurez frișca de deasupra după care adaug un pliculeț și jumătate de zahăr și este perfect!!! Yummy

Aș putea spune că ăsta a fost un prim contact și o mică dragoste între mine și cafea. Parcă aș fi încercat în fiecare zi un capucino dar nu prea avea cine să îmi facă. Am încercat diverse prafuri și combinații din comerț dar toate erau ciudate și nimic nu se compara cu acel capucino pe care îl servești într-o cafenea. Nu am făcut nimic altceva decât să amân momentul cumpărării unui aparat profesional de făcut cafea.

Mi-am luat un aparat de făcut cafea cu capsule de care v-am povestit aici. În pachet am avut pe lângă aparat și un set cu capsule din toate sortimentele existente. Sau vreo 6 sortimente. Ceva de genul. În plus mi-am mai cumpărat eu o cutie de caffe latte. Cutia originală avea 16 capsule. Dacă alegea-i sortimentul de cafea sau espresso simplu ieșeau 16 băuturi dar dacă lua-i ceva gen capuccino sau caffe latte folosea-i 2 capsule pentru că în cutie erau 8 capsule cu cafea și 8 capsule cu lapte. În felul ăsta ieșeau 8 băuturi și sincer nu prea se merită. Costurile ar fi cam mari.Dolce-Gusto-Ristretto-1-min

Capsule Cafea – Kafferoma

KaffeRoma.ro este un site recent descoperit care comercializează cafea de orice tip. Mai exact aici găsiți de la cafea boabe până la cafea măcinată. Eu am fost încântată pentru că aici am găsit capsule care le pot înlocui pe cele originale de la Nescafe Dolce Gusto și prețul este considerabil mai mic față de cele originale.

Tot cu ajutorul aparatului vă puteți face ceai. Puteți să îl folosiți pe post de fierbător și să folosiți doar apa caldă de la el peste care să adăugați ceaiul pliculețe sau frunze sau puteți opta pentru capsulele de ceai cu diverse arome, în funcție de preferințe, și să vă bucurați de un ceai cald sau rece în doar câteva minute.

Personal sunt foarte mulțumită de achiziția făcută și aștept cu mare interes să îmi ajungă cutiile de cafea și de ceai comandate. Recunosc că nu m-am putut abține și mi-am comandat și un set de ceșcuțe transparente și cu un mic scris pe ele. Nu știu de ce dar am o plăcere să îmi cumpăr cești pentru cafea și pahare. Nu înțeleg de unde vine această obsesie a mea. Am stat în dubii dacă am nevoie de suport pentru capsule și am renunțat la el pe ultima sută de metri. M-am gândit că nu îmi este chiar atât de util!

You may also like

6 comentarii

  1. Si eu imi doresc un aparat care sa prepare o cafea delicioasa.
    Si daca mai exista si alternative ieftine la „consumabile”… mi-l doresc si mai mult. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.